102
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GRMI: Sve je ovo Karadžićevo maslo, najveća bruka su Partizanovih šest titula!

Objavljeno: 20.07.15 u 13:30

Zvezdan Terzić je na vanrednoj konferenciji za medije optužio Tomislava Karaždića za hajku koja je podignuta protiv Crvene zvezde nakon pobede nad OFK Beogradom. 

– Zbog medijskih spekulacija i izjava generala Mirkova i Karadžića imali smo zaključak da se i Mirkov, koji ima slične ispade kao i Tole, suzdrže komentara dok ne budu imali dokaze. Ali, oni to nisu ispoštovali, već su izleteli sa pripremljenim scenarijom za medijski nastup posle utakmice sa dva cilja. Da se diskredituje Crvena zvezda i da se ona stavi pod lupu medija. Ali i da se napravi negativna energija prema Crvenoj zvezdi pred izbore u FSS u septembru – rekao je Terzić na početku izlaganja i nastavio:

– Samo dva dana posle sastanka krenula je sprega kuhinje FSS i Partizana. Predvođena izjavama Mirkova i Karadžića, koji je navodno zatražio hitnu istragu, dosoljenu izjavom direktora RTS Vučelića u vreme Slobe. Nije im bilo čudno što je Partizan dao tri gola za 15 minuta, ali je čudno da Zvezda to uradi. Nisam čuo da se general Mirkov oglašavao posle meča sa Metalcem. Pozivamo UEFA i Interpol da sprovedu hitnu istragu. Da ne bi general Mirkov na svom tečnom engleskom prenosio svoja saznanja iz UEFA. Ponavljam, pozivam predstavnike zakona, UEFA i sve koji hoće da istražuju dešavanja u Superligi Srbije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Šta se dešava poslednjih osam godina? Da li je Partizan zaslužio da osam puta u nizu igra kvalifikacije za LŠ? Videli smo koliko je Partizan kvalitetan, ne može da postigne gol, a kamoli da osvoji bod kada izađe u Evropu. Ako je Partizan zaista tako dobar, onda im čestitamo na svemu što su uradili prethodnih godina. Mi njihove utakmice ne komentarišemo, molimo ih da ne komentarišu ni oni naše. Pozvaćemo ih na ručak da lepo razgovaramo, nama to nije problem.

Zvezda je zbog sprege Karadžića i Partizana dužna 50 miliona. Prošle godine su nas iz FSS uveravali da ćemo da dobijemo licencu, a onda šok i oduzimanje licence. Partizan dominira šest godina, a bod u Evropi ne može da uzme. Cela demagogija je prepisana iz KK Partizan.Čestitiji smo i časniji i od Karaždića i od Vučelića i od svih iz Partizana. I budite sigurni da im nećemo dozvoliti da nastave ovako. Najveća sramota u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina su onih šest Partizanovih titula! – istakao je Terzić. 

On je u odgovorima na pitanja novinara naglasio da je “Crvena zvezda igrala, časno i pošteno i pobedila 6:2“.

 

0
0
102 Komentara
  1. Tole kriv za vaš dug od 50 milki??!? Ne bi Terzo niko pričao o namještaljci da su se igrači makar malo potrudili da blokiraju šut, da uklizaju ili makar da istrče za igračima zvezde kad su ovi imali šanse, problem je što se sve vaše tekme sa OFKom završavaju sa 5+golova. Pogledajte zadnjih 5 godina makar. A realno, Zvezda ove godine nema napad da ikome da više od 3-4gola (i to na sreću toliko da ih da). A sramotno je što u ovoj zemlji neko tebi dozvoljava uopšte da bilo šta izjavljuješ kad si bio bjegunac, kriminalac, hapšen, puštan itd a još si bio i u OFKi i u Zvezdi. To što Partizan nije mogao nikoga dobiti u grupi LŠ ili u kvalifikacijama to je PFC-ov problem – i to govori od njegovom kvalitetu, ali da je zasluženo osvajao titule, realno pogledajmo – bio je daleko najbolji svih tih godina. Većina toga se vidjela i u derbijima. Ako već namještaš, namjesti brate sa dobrim glumcima. I još nešto – ovdje se OFK-a nekako izvlači a treba i njih nagrditi jer su oni sigurno učestvovali!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. HAHA POSTENIJI OD BILO KOGA U FUDBALU OVAJ KRIMINALAC?? PRE NJEGOVOG DOLASKA DUG ZVEZDE JE BIO KOLIKO SE SECAM 20MILIONA?? SAD JE 60 MILIONA I JOS KAZE DA MU JE NEKO TO UKRAO!! APELUJEM DO DRZAVE DA SE NE DOZVOLJAVA IZLAGANJE U JAVNOST OVAKVIH TESKIH KRIMOSA KAO STO JE Gosn. Tvorzic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Slušam ovu smejuriju pa smejao se veći spletkaroš spletkarošu1.)Titule posle raspada SFRJ treba sve partizanove obrisati(ne baš sve )Mirko Marijanović vam je ostavio bogatstvo(Teleoptik,pare iz budžeta su išle samo vama)2.)Zajednica sa Crnogorcima tu sramotu ni dan danas nemojte da zaboravite vaše utakmice sa Zetom(Partizanov igrač uzima loptu od centra,i kao na plejstejsenu igrači padaju jedan za drugim on se umalo ušeta u gol,)3.)Vreme Toleta Karadžića prva šest kola domaćini bukvalno i to kod vaših ekipa Metalac,Hajduk Kula,Proleter,…Zvezda uvek ili na nekog ko je upao u ligu i to kao gost ili na najnezgodnijeg iz prošlog prvenstva,nimalo slučajno dirigovana utakmica prvog kola Vojvodina -Čukarički-jedan kandidat manje za titulu.U ovoj novoj našoj državi samo partizan može da bedi više od četri.4)Za evropu nemamo sreće kao vi tvrdim da Kairat nebi pobedila ni reprezentacija naše lige.

    0
    0
    Odgovori
    • Inace ovaj LAZE KAO PAS, prvo kome treba brisati sve titule je Zvezdanaesterac jer od Krcuna, Sajbera, Miljanica, Bulatovica, Piksija i Terzica su dobili uz pomoc njihovih sudija i zakulisnih radnji jedno 20 titula!!
      I ne treba zaboraviti da je SAMO NjIMA Krcun poklonio, inace oteti stadion vec gotov, pa ga onda i nabudzio tj jos veci izgradio, da su SVE pare iz budzeta za sport isle zvezdi a Partizanu mrvice od vojske u poredjenju sa tim sumama, recimo Robne kuce Beograd su dale BLANKO cek zvezdi za dream team 90-ih koji je bio prvak Evrope a koji je u nabavci i za plate kostao 30 miliona maraka!!!!
      Pride u tom timu su KIDNAPOVANI pri dolasku da potpisu za Partizan bili Pancev i Savicevic, pa ih OZNA krila i izgladnjivala i izednjivala po kukurizima dok nisu pristali da povuku potpise na predugovor sa Partizanom i potpisu za zvezdu!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Nasi navijači i kad vide nešto sramno stide se a vi prisvajate poklonjene titule,kako vas nije sramota,vi će te da pričate

        0
        0
        Odgovori
  4. U stilu napad je najbolja odbrana a to sve kaže čovek koji za sebe kaže da nije cvećka. Pitam se samo a nadam se i svi ljudi sa mozgom zašto Zvezda ne uradi nešto u Evropi kad su je Tole i Partizan minirali u Srbiji.Svake godine igraju kvalifikacije za ligu Evrope. Zašto je Zvezda ispala sad iz Evrope i to od ekipe iz Kazahstana?

    0
    0
    Odgovori
  5. Sramota da ovaj kriminalac umesto da je u zatvoru ili sa nanogicom u kucnom pritvoru izlazi u javnost da napada druge koji su za njega Majke Tereze!!

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je brate bote, nego jesi cuo ti hoce biti plata do 3-4.8.jer moram na letovanje 5.a znas kakva je Covic skrtica, a ni Terza nije bolji?!

      0
      0
      Odgovori
  6. Iako Partizanovac imam puno razumevanje za ovog coveka i njegove emocije. Osetio da lisice zveckaju, pa udri na sve zivo. Mozda da opet pobegnes negde dok se sve ne smiri, pa posle se dobrovoljno predaj, odlezi mesec dana, pa ce valjda kao i onomad sve da se zaboravi. Vucelic bio ovakav ili onakav, nema ni dan zatvora, iako su se menjale mnoge vlasti, a ti u svojoj biografiji imas i zatvor i bekstvo od pravosudnih organa. Vucelic se ne razume u fudbal, ali to kakva si ti igracina bio mi Grobari najbolje znamo, kada smo ofku dali 10 komada ti si bio kriv za osam. Ti rodjace pricas o Partizanovim rezultatima u Evropi, pa to je smesno i najnerealnijem zvezdinom navijacu. Da li ima iko pametan ko navija za zvezdu, a da trazi da se porede rezultati dva kluba u Evropi? Mogu samo da ti dam jedan savet, prvi let za Tivat je veceras, pa begaj dok je vreme ili spremi tople carapice za Bacvansku, tamo zna naglo da zahladni. A zvezdu i ofk si dovoljno usrecio, posle tvog dobitka u kladionici oni ce biti drugoligasi.

    0
    0
    Odgovori
  7. uzecemo i ove godine titulu kad ste supci pa vas izbaci kazahstanski gigant tartar,torent ili kako vec. ne pratim toliko te „kvalitetne lige“. crknite cigani jer vam ove godine ne gine borba sa vosom i cukarickim za 2 mesto….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter