102
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GRMI: Sve je ovo Karadžićevo maslo, najveća bruka su Partizanovih šest titula!

Objavljeno: 20.07.15 u 13:30

Zvezdan Terzić je na vanrednoj konferenciji za medije optužio Tomislava Karaždića za hajku koja je podignuta protiv Crvene zvezde nakon pobede nad OFK Beogradom. 

– Zbog medijskih spekulacija i izjava generala Mirkova i Karadžića imali smo zaključak da se i Mirkov, koji ima slične ispade kao i Tole, suzdrže komentara dok ne budu imali dokaze. Ali, oni to nisu ispoštovali, već su izleteli sa pripremljenim scenarijom za medijski nastup posle utakmice sa dva cilja. Da se diskredituje Crvena zvezda i da se ona stavi pod lupu medija. Ali i da se napravi negativna energija prema Crvenoj zvezdi pred izbore u FSS u septembru – rekao je Terzić na početku izlaganja i nastavio:

– Samo dva dana posle sastanka krenula je sprega kuhinje FSS i Partizana. Predvođena izjavama Mirkova i Karadžića, koji je navodno zatražio hitnu istragu, dosoljenu izjavom direktora RTS Vučelića u vreme Slobe. Nije im bilo čudno što je Partizan dao tri gola za 15 minuta, ali je čudno da Zvezda to uradi. Nisam čuo da se general Mirkov oglašavao posle meča sa Metalcem. Pozivamo UEFA i Interpol da sprovedu hitnu istragu. Da ne bi general Mirkov na svom tečnom engleskom prenosio svoja saznanja iz UEFA. Ponavljam, pozivam predstavnike zakona, UEFA i sve koji hoće da istražuju dešavanja u Superligi Srbije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Šta se dešava poslednjih osam godina? Da li je Partizan zaslužio da osam puta u nizu igra kvalifikacije za LŠ? Videli smo koliko je Partizan kvalitetan, ne može da postigne gol, a kamoli da osvoji bod kada izađe u Evropu. Ako je Partizan zaista tako dobar, onda im čestitamo na svemu što su uradili prethodnih godina. Mi njihove utakmice ne komentarišemo, molimo ih da ne komentarišu ni oni naše. Pozvaćemo ih na ručak da lepo razgovaramo, nama to nije problem.

Zvezda je zbog sprege Karadžića i Partizana dužna 50 miliona. Prošle godine su nas iz FSS uveravali da ćemo da dobijemo licencu, a onda šok i oduzimanje licence. Partizan dominira šest godina, a bod u Evropi ne može da uzme. Cela demagogija je prepisana iz KK Partizan.Čestitiji smo i časniji i od Karaždića i od Vučelića i od svih iz Partizana. I budite sigurni da im nećemo dozvoliti da nastave ovako. Najveća sramota u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina su onih šest Partizanovih titula! – istakao je Terzić. 

On je u odgovorima na pitanja novinara naglasio da je “Crvena zvezda igrala, časno i pošteno i pobedila 6:2“.

 

0
0
102 Komentara
  1. Koje smo mi igrace imali???
    Evandro, Ninkovic, Mrdja, Dauda, Lazovic, Mikic, Kasalica, Mijailovic, Vesovic, Milunovic, Mikic, Borha, Molina, Kaludjerovic, Jovic, Rakic, Isah, Lekic…Do sutra da ti nabrajam Igorchichu ))))

    0
    0
    Odgovori
    • Kakvi igraci , sve sam krem evropskog fudbala.. Vesovic prodavao kukuruz u Buljaricama dok nije dosao u Zvezdu, Mikic iz Krusevca, bolji bek od njega je svaki bek iz Beogradske zone.. Micko MIjailovic? 😀 ahahahahahahahaha
      Lekic? 😀
      Luka MIlunovic? 😀
      Kasalica?

      Druze tebe ubi ova vrucina definitivno, izgoreo si po glavi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Verovatno je Karadžić kriv i kada se ispadne tri godine za redom od trećeligaških klubova u ligi evrope. Oboica ste kriminalci a mi smo kao narod ludi što pare od našeg poreza odlaze vama za sprdnju bez odgovornosti

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta ste vi u radili u evropi da pizon nevodi prvo kolo na klupi ofk beograd i to protiv zvezde to nema nigde a kamo

    0
    0
    Odgovori
  4. Bre dr,Poternica kako te nije sramota da se javljas u javnost posle jucerasnjeg cirkusa i nama postenim navijacima stare a ne ove zvezde nabijas rogove na glavu. Pa bre prijatelju nismo sisali vesla, da ne vidimo sta se desavalo i sta se desava, pa jedna seoska ekipa ne prima cetiri gola za deset minuta, a vi ocete da celoj srbiji zamaglite vid ovim cirkusom i jos dugovi se smanjuju koga vi obmanjujete bre postenjacino kada za tvoje postenje zna inetrpol, iz kojih izvora toliki milioni evrica, cinjenica je da u ovoj nasoj jadnoj fudbalskoj srbiji svi namestaju, partizan ponajvise ali postenjacino onakvog cirkusa ja sa svojih pedesejednom godinom ne videh Sramno i pitam se ima li uovoj drzavi nadleznih organa i ima li neko oci da vidi sta se desava, ili vide ali se prave slepi, cuju ali se prave gluvi, da ove razne lazne dr. Poternice, tonceze , kokezice, pudlice, djure frizure, i ostalu mafijasku bagru smesti u neki KP dom da guli krompir i tako spasi bede i jada ovaj nas propali fudbal i sport i da jedanput pocene da se igra fudbalsko prvenstvo srbije a ne- cirkus prvenstvo

    0
    0
    Odgovori
    • LAZEEEEEEEES GANE DA PARTIZAN NAJVISE NAMESTA!!!! Kako mozemo mi da namestamo najvise kad je najveci kralj uz Dzarovskog namestanja u fudbalu Miodrag Antonijevic ZVEZDIN clan uprave vec 30 godina, kad ZVEZDA samo i jedina ima coveka (koji je rekao „dok sam sudio zvezda NIKAD nije izgubila mec, jer mi nisu dali srce i dusa da dozvolim to) u sudijskoj oeganizaciji, kad ZVEZDA ima 3 bivse sudije u upravi jedina na svetu, kad ZVEZDA ima najvise filijala ubedljivo i najvise aktivnih sudija ubedljivo!!!???

      0
      0
      Odgovori
  5. Cetri utakmice primate osam golova a golman vam najbolji na svetu hahahahaha.
    Barona bole ledja a pizon place hahahahahaha. I jedan i drugi od bruke nisu smeli da se pojave na klupi kad su saznali STA CE DA SE DESI!!!
    Dacete im tacno toliko golova da Partizan ne pobegne ni bodovno ni golovno hahahahaha.
    Dobicete najblazu kaznu od UEFA -12 bodova, a OFK -24. Ako vas i jedne i druge ne izbace u drugu ligu, vi da se guzovno medjusobno izljubite i da pevate „Dzajo, Dzajo Dzajka radosna ti majka“ od Mašinke Lukic, to je vasa himna hahahahaha.
    Ko je zaboravio taj hit neka obnovi secanja, Mašinka Lukic i udriiiiii.

    Pričao si Terzo
    zajebo se grdno
    ti hteo si nešto
    al si samo prdno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter