102
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GRMI: Sve je ovo Karadžićevo maslo, najveća bruka su Partizanovih šest titula!

Objavljeno: 20.07.15 u 13:30

Zvezdan Terzić je na vanrednoj konferenciji za medije optužio Tomislava Karaždića za hajku koja je podignuta protiv Crvene zvezde nakon pobede nad OFK Beogradom. 

– Zbog medijskih spekulacija i izjava generala Mirkova i Karadžića imali smo zaključak da se i Mirkov, koji ima slične ispade kao i Tole, suzdrže komentara dok ne budu imali dokaze. Ali, oni to nisu ispoštovali, već su izleteli sa pripremljenim scenarijom za medijski nastup posle utakmice sa dva cilja. Da se diskredituje Crvena zvezda i da se ona stavi pod lupu medija. Ali i da se napravi negativna energija prema Crvenoj zvezdi pred izbore u FSS u septembru – rekao je Terzić na početku izlaganja i nastavio:

– Samo dva dana posle sastanka krenula je sprega kuhinje FSS i Partizana. Predvođena izjavama Mirkova i Karadžića, koji je navodno zatražio hitnu istragu, dosoljenu izjavom direktora RTS Vučelića u vreme Slobe. Nije im bilo čudno što je Partizan dao tri gola za 15 minuta, ali je čudno da Zvezda to uradi. Nisam čuo da se general Mirkov oglašavao posle meča sa Metalcem. Pozivamo UEFA i Interpol da sprovedu hitnu istragu. Da ne bi general Mirkov na svom tečnom engleskom prenosio svoja saznanja iz UEFA. Ponavljam, pozivam predstavnike zakona, UEFA i sve koji hoće da istražuju dešavanja u Superligi Srbije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Šta se dešava poslednjih osam godina? Da li je Partizan zaslužio da osam puta u nizu igra kvalifikacije za LŠ? Videli smo koliko je Partizan kvalitetan, ne može da postigne gol, a kamoli da osvoji bod kada izađe u Evropu. Ako je Partizan zaista tako dobar, onda im čestitamo na svemu što su uradili prethodnih godina. Mi njihove utakmice ne komentarišemo, molimo ih da ne komentarišu ni oni naše. Pozvaćemo ih na ručak da lepo razgovaramo, nama to nije problem.

Zvezda je zbog sprege Karadžića i Partizana dužna 50 miliona. Prošle godine su nas iz FSS uveravali da ćemo da dobijemo licencu, a onda šok i oduzimanje licence. Partizan dominira šest godina, a bod u Evropi ne može da uzme. Cela demagogija je prepisana iz KK Partizan.Čestitiji smo i časniji i od Karaždića i od Vučelića i od svih iz Partizana. I budite sigurni da im nećemo dozvoliti da nastave ovako. Najveća sramota u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina su onih šest Partizanovih titula! – istakao je Terzić. 

On je u odgovorima na pitanja novinara naglasio da je “Crvena zvezda igrala, časno i pošteno i pobedila 6:2“.

 

0
0
102 Komentara
  1. Zvezda namesta i krade … sta napisite i vi novinari??? Sta je to ukrala !?!?!? sve ove trofeje i titule poslednjih 8god.??? Da Bog da da Partizan namestio sve ko mi zadnjih 8god.!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dakle jos jedan neinteligentan komentar, sto i ne cudi s obzirom da dolazi od strane navijaca crvene zvezde. Podseticu samo na igrace koji su igrali tada u Partizanu. Moreira, Zuka, Jovetic, Ljajic, Tosic, Krstajic, Kleo, Kamara, Jojic, Tomic, Obradovic, Dijara, Sale Ilic, Tejgo, Stojke, Vukic (igrao se u derbiju kao sa decicom), Lazar Markovic, Aleksandar Mitrovic. Postavljam pitanje vama postenima koje ste igrace imali da nam parirate?? Da nam parira bilo ko? Jel ste imali derbi koji je resavao titulu kad vas je Stanoje obrisao i resio prvenstvo? Molim vas ne ispadajte glupi vise nego sto jeste.

    0
    0
    Odgovori
  3. MA DOSTA VAS JE VISE GROBARA,PROSLE GODINE PRVO KOLO PROTIV PAZARA,DA VISE NE NABRAJAM(IGRA SE DOK PARTIZAN NEDA GOL)SVE OVE GODINE DOK JE TOLE PREDSJEDNIK I CIJELI FSS IZ PARTIZANA,STE OSVOJILI TITULE ,KAKO? NA RACUN NJIH I VLADE I PREDSJEDNISTVA SRBIJE,JER SU SVI NAVIJALI ZA PARTIZAN,TADIC,DACIC,DJINDJIC…..PARE SU ISLE SAMO PARTIZANU A NISTA ZVEZDI…!!!!!!IZLAZILI STE U EVROPU I BILI KANTA ZA NABIJANJE RAZLIKE,I PROSLE GODINE VAM JE ZVEZDA DALA DA IZADJETE I OPET STE SE OSRAMOTILI,SAKO BIJEDE,ZVEZDA JE ZA VAS GIGANT,KLUB KOJI JE BIO PRVAK EVROPE I SVIJETA,A NE KO VI KOJI OSVAJATE SAMO PEHARE U SRBIJI I PONEKY VAZU ZA CVIJECE I TANJIRIC ZA KONOBARE,E TO STE VI!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Decko kazi kada ste zadnji put pobedili u direktnom susretu!Cak i utakmice gde vam sudija svira dva nepostjeca penala ste gubili!!Toliko o razlici u kvalitetu!

      0
      0
      Odgovori
    • Ušao bih u polemiku sa tobom, ali kada vidim koliko si pismen i inteligentan, kapiram da bih za svaki argument morao da ti crtam… Teško bih uspeo bar na trenutak da degradiram IQ toliko, da se sporazumemo…

      0
      0
      Odgovori
    • Nije da vise ne nabrajas balava lazovcino nego NEMA VISE SPORNIH SLUCAJEVA U ZADNjE 2-3 SEZONE ZA PARTIZAN!!!!
      A za zvezdu, uh odakle poceti, ajmo cisto da nabacam par…
      Pre neku sezonu i lane ZVEZDA je postavila rekorde najvise penala u nasem fudbalu ikad, 13 odnosno 12, najvise sto je Partizan imao za tih 6 sezona je bilo CETIRI u sezoni!!!
      Taj prvi i do sad neoboreni rekord se inace desio u vreme kad je clan UPRAVE zvezde Branimir Babarogic istovremeno bio i predsedavajuci SUDIJSKE komisije, a drugi rekord iz sadasnjeg stolovanja jos jednog bivseg sudije (od 3) Dusana Mrakica u sudijskoj komisiji, SAMO GANIMA JE TO NORMALNO I NIJE SUKOB INTERESA!!!
      Pre 3 sezone „zvezdino prolece“ je u prvih 10-ak meceva rezultiralo sa OSAM crvena kartona zvezdinim protivnicima na 7 meceva (2 Radnickom KG, nakon cega je sa 0:0 zvezda dosla do pobede u finisu) a zvezdanaesterac je JEDAN crveni dobila te sezone, u 92.minutu poslednjeg meca u sezoni, dok recimo te sezone Kasalica za boksovanje u glavu igraca bas Radnickog KG nije dobio NI ZUTI!!!
      Zvezda je znaci JEDINI klub sa 3-4 puta penala vise nego ostalih kojima se pritom smeje cela Evropa, bar 3 predsednika drugih klubova im u upravi i vlasnik Sevojna je i zvezdi finansijer ali ne zatvarate usta kako sme Vukadinovic da bude u upravi Partizana a finansira Metalac, imate JEDINI NA SVETU 3 SUDIJE U UPRAVI, za koje se zna kako su te debelo placene funkcije zasluzili ko je pratio „rad“ Babarogica, Mrakica i Delica, kao i Sipke, kRadomana, Colica i njima slicnih tada ili Mazica, Spasica, Glodjovica, Vujovica, Jovanetica, Dimitrijevica i Grujica sada, kao mi stariji…

      0
      0
      Odgovori
      • Ti stariji?Po tvojim komentarima i inteligenciji,reklo bi se da si osnovac.Nabrajas sudije koji su deklarisani grobari i Zvezdino prolece a ne pominjes partizanovu jesen,kad ste krenuli od prvog kola sa kradjama,seti se Novog Pazara,kad se cela Evropa smejala toj cistoj pobedi.Te jeseni su vam sudije poklonile 10 bodova a Zvezdi oduzele ili je ostetile za 3-4,sto ima i u klipu srpski kalcopoli.Ako ti nije jasno,nadji na internetu i pogledaj ili pitaj taticu i mamicu da ti pronadju.Postajes smesan ali sve vise upucuje da ti je potrebna strucna pomoc.Baronises bre mnogo.

        0
        0
        Odgovori
  4. Da li je ovo stalno slucaj ili samo sad da vesti iz Zvezde komentarisu samo grobari? Pa mi smo bas neki lud narod nije bitno kako nama ide ali samo nek komsiji crkne krava pa dajte malo da gledamo svoja posla pa mozda nam i krene ne samo u sportu vec i u drugim segmentima zivota.

    0
    0
    Odgovori
  5. Kompleksasi glodarski,puknite,placite,kukajte,molite… i ne kenjaj te o postenju molim vas,vi ste naj gori sljam Srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje biti kompleksas vise vrednosti nego kao vi slepci sto ste nize vrednosti, i mitomani (Tole dao nama 6 titula i vama 1 a tek ce po zavrsetku ove, 8. inace, sezone biti 7 punih godina kako je predsednik, ili da zvezdasi Sajber i Terza nama namestali titule ili zvezdas Tadic (cak i trenirao u zvezdi!!!!!) nama pare, ili zvezdini sudije Mazic, Glodjovic, Grujic… Nama pobede, ili ste prvak sveta bili 9 godina PRE osnivanja takmicenja za prvaka sveta, osvojivsi nezvanicni revijalni turnir proizvodjaca automobila ali niste ZGAZENI od strane Nagoje i Samroka 6:0 i 5:1 jer su to bili nezvanicni turniri???!!!)…

      0
      0
      Odgovori
      • Alo bre,sabani glodarski,pa vi ste mnogo prsli i bukvalno sve izmisljate i pripisujete Zvezdi,sve ono sto je za vas vazi.Odakle Sajber Zvezdas?Ako je covek postupio tada po pravilu i zakonu,ne znaci da je zvezdin,covek je iz Splita.Pa sudije,Mazic je zahvaljujuci pomoci partizanu dobio znak internacionalnog sudije,Grujic se izjasnjava javno kao grobar i podrzava neku vasu debilsku grupu iz jednog sela kraj Nisa.Najsmesnije je za Tadica,koji se javno deklarisao kap grobar a ti ga Zvezdi prikacujes.Hvala ali takva spodoba nam ne treba,vise vama prilice takvi ljudi.

        0
        0
        Odgovori
        • Osim što vređaš i tvrdiš da je Šajber radio po zakonu, kaži mi što onda sada Karadžić na osnovu indicija i tv snimka ne bi kaznio Zvezdu oduzimanjem 6 bodova? I još mi samo odgovori na ovo pitanje: Po kojem je to zakonu da se titula oduzme jednom klubu kojeg zbog namještanja utakmice kaznite oduzimanjem šest bodova, a nagradite titulom drugi klub koji ste takođe kaznili zbog sumnej u namještanje sa šest bodova?

          0
          0
  6. Pa terzo postenjacino evropa je vas pokazatelj, jasno mi ne da cigani podrzavaju zvezdu ali i ovoga kriminalca e to je za duboku psojo analizu.

    0
    0
    Odgovori
    • Evropa je i vas pokazatelj jer tamo sluzite za gol razliku i da se ekipe izivljavaju nad vama.Prolazite neke amatere,mada vas poneki i od njih izbaci a kad udjete u LE zahvaljujuci laksem prolazu kroz kvalifikacije za LS,koje vam Tole omoguci namestenim titulama,tamo sluzite za izivljavanje.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa sve i da je tako, demoliramo vas u svakom derbiju! Kakvi ste tek onda vi!? I za razliku od vas, mi te amatere barem prođemo kao što si i naveo, ne ispadamo od Borata u prvom kolu… Ma da ne znam da li smo mi ikada i igrali prvo kolo kvalifikacija… :p :)))

        0
        0
        Odgovori
  7. pa mimas li ti imalo obraza pa svaku partizanovu utakmicu vi pisete saopstenja koga ti lazes lopove trebao si biti u zatvoru al imas para sto si pokrao pa si platio kauciju smrade

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter