102
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GRMI: Sve je ovo Karadžićevo maslo, najveća bruka su Partizanovih šest titula!

Objavljeno: 20.07.15 u 13:30

Zvezdan Terzić je na vanrednoj konferenciji za medije optužio Tomislava Karaždića za hajku koja je podignuta protiv Crvene zvezde nakon pobede nad OFK Beogradom. 

– Zbog medijskih spekulacija i izjava generala Mirkova i Karadžića imali smo zaključak da se i Mirkov, koji ima slične ispade kao i Tole, suzdrže komentara dok ne budu imali dokaze. Ali, oni to nisu ispoštovali, već su izleteli sa pripremljenim scenarijom za medijski nastup posle utakmice sa dva cilja. Da se diskredituje Crvena zvezda i da se ona stavi pod lupu medija. Ali i da se napravi negativna energija prema Crvenoj zvezdi pred izbore u FSS u septembru – rekao je Terzić na početku izlaganja i nastavio:

– Samo dva dana posle sastanka krenula je sprega kuhinje FSS i Partizana. Predvođena izjavama Mirkova i Karadžića, koji je navodno zatražio hitnu istragu, dosoljenu izjavom direktora RTS Vučelića u vreme Slobe. Nije im bilo čudno što je Partizan dao tri gola za 15 minuta, ali je čudno da Zvezda to uradi. Nisam čuo da se general Mirkov oglašavao posle meča sa Metalcem. Pozivamo UEFA i Interpol da sprovedu hitnu istragu. Da ne bi general Mirkov na svom tečnom engleskom prenosio svoja saznanja iz UEFA. Ponavljam, pozivam predstavnike zakona, UEFA i sve koji hoće da istražuju dešavanja u Superligi Srbije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Šta se dešava poslednjih osam godina? Da li je Partizan zaslužio da osam puta u nizu igra kvalifikacije za LŠ? Videli smo koliko je Partizan kvalitetan, ne može da postigne gol, a kamoli da osvoji bod kada izađe u Evropu. Ako je Partizan zaista tako dobar, onda im čestitamo na svemu što su uradili prethodnih godina. Mi njihove utakmice ne komentarišemo, molimo ih da ne komentarišu ni oni naše. Pozvaćemo ih na ručak da lepo razgovaramo, nama to nije problem.

Zvezda je zbog sprege Karadžića i Partizana dužna 50 miliona. Prošle godine su nas iz FSS uveravali da ćemo da dobijemo licencu, a onda šok i oduzimanje licence. Partizan dominira šest godina, a bod u Evropi ne može da uzme. Cela demagogija je prepisana iz KK Partizan.Čestitiji smo i časniji i od Karaždića i od Vučelića i od svih iz Partizana. I budite sigurni da im nećemo dozvoliti da nastave ovako. Najveća sramota u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina su onih šest Partizanovih titula! – istakao je Terzić. 

On je u odgovorima na pitanja novinara naglasio da je “Crvena zvezda igrala, časno i pošteno i pobedila 6:2“.

 

0
0
102 Komentara
    • To je jedan od 2-3 dvomeca koje ste dobili u prethodnih 8 godina kako NISTE IGRALI UOPSTE EVROPSKA TAKMICENjA, a svaka cast na pobedi nad takvim VELIKANOM evropskog fudbala, jedva duplo slabijim od Kairata, a sta je bese bilo tamo protiv te velesile?

      0
      0
      Odgovori
  1. Ajde grobari moralisti dajte odgovore na pitanja koja je Terzic postavio pa onda lupajte dalje!
    Terzic jeste lopina, ali za Karadzica je mala beba!
    Cutali ste kada je Partizan igrao iz 2u1 i 7+ a sada moralisete…..krali ste godinama i sada ste nasli da kukate.
    Lepo kaze ovaj, nije cudno sto je Partizan dao tri gola za par minuta ali je cudno kada to uradi Zvezda?!
    A sto se tice vaseg ulaska u LS bolje da cutite, tri reflektora i gol razlika 0-11 su dovoljan pokazatelj ozbiljnosti vaseg kluba!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Cutali smo jer cela Srbija zna da Cuka NIJE nasa, niti icija, filijala i da iz 1:2 u prvom preokret zescom igrom i sq nasim kvalitetnijim napadom nije iznenadjenje ali dati nekom 2 gola za poluvreme boljom igrom i dati klubu koji vodi ISTI COVEK KAO VAS (iako vam kaobajagi onaj M… predsednik) SEST KOMADA ZA 30 MINUTA A PRIMIO SI LAGANO 2 NIJE ISTO!!!
      Terzi inace HVALA za prvu titulu u tom nizu od 6 a koju je debil dodelio Toletu, lopini izlapeloj izvetrelo iz pamcenja da je Partizan u sezoni 2007/2008.osvojio titulu a Tole postao predsednik FSS-a izmedju te i sezone 2008/2009. pa posto je priznao da nam je namestio titulu evo poklanjamo je recimo Vosi a da Terza sad lepo po priznanju ZAGLAVI TVORZA!!!!
      Inace, jadni gane, cime smo vam to oteli te titule kad su VASE sudije unakazile svakog vaseg protivnika da budete nezasluzeno drugi ali mi smo vas unakazili 10-1-2 tupani jedni „zaboravni“ (ustvari balavci koji se lozite na maloumne fluposti sa RSB-a onih koji su kao fol stariji i znaju kako je bilo, a kitu znaju)!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si bre mnogo nenormalan dečko,lupetaš nebuloze za sve pare.Vaše lopovluke si zaboravio a ovo ti bode oči.Odakle ste pobedili 10 od 13 derbija?Tebi baš nije dobro.Pa Robi vas je tukao 3 puta za mesec ipo dana,što nema ni na ulici da neko nekog tako dobije u kratkom periodu.Može ali ako je mnogo bolji,kao i u tom slučaju Zvezda.I o čemu da neko više polemiše sa tobom,kad si prso od mržnje.Prava lažovčina.

        0
        0
        Odgovori
        • Jesi vala prava mala lazovcina, pod mala ne mislim da lazes malo jer cepas koliko lazes nego da si balavac koji ne kapira kad se srpski napise DO 6 TITULA SMO DOSLI PREKO 13 DERBIJA OD KOJIH SMO 10 DOBILI, JER JE POD TERZOM PRVA TITULA BILA U TROKRUZNOM SISTEMU PA ZATO NE 12, NEGO RACUNAS ROBIJEVE POBEDE U KUPU KAO EM DERBIJE, EM DERBIJE ZA TITULU!!!!!

          0
          0
        • Zvezda je sa prosinečkim dobila dva derbija u Kupu, a jedan u prvenstvu. U toj sezoni je prvenstveni derbi dobila golom Kadua u 93. minutu iz jednog šuta na gol Partizana. U prvom dijelu sezone je bilo 2:0 za Partizan. Prije te utakmice imali ste niz od šest uzastopnih poraza od Partizana u derbiju, a osam u devet utakmica. Partizanu pri tom nije 20 godina dosuđen penalu u derbiju, a vama je u ovih osam sezona dosuđeno šest! I još imate obraza da kažete da je Partizan privilegovan.

          0
          0
  2. Kako ga nije sramota da ovako nesto prica “ Šta se dešava poslednjih osam godina? Da li je Partizan zaslužio da osam puta u nizu igra kvalifikacije za LŠ? Videli smo koliko je Partizan kvalitetan, ne može da postigne gol, a kamoli da osvoji bod kada izađe u Evropu.“ Po cemu partizan nije zasluzio tih 6 titula? Ako su namestene zasto onda zvezda nije pokazala kvalitet u derbiju ili kad igraju kvalifikacije? Uvek ispadnu pre 4 kola, dok je za tih 6 godina partizan igrao par puta u evropi i bio jedini klub koji predstavlja ovu zemlju. Da ne pricam sto uporedjuje partizanovu utakmicu i utakmicu zvezde protiv ofke, u partizanovoj utakmici se videlo da su igraci kvalitetni da su pasovi povezani da su uigrani, da ima dosta jakih pojedinaca koji mogu da rese mec, dok u zvezdi nema 2 igraca koji mogu nesto da urade. Prvo poluvreme ocajno igraju jedva prilaze golu, ofka daje 2 gola, dok u drugom poluvremenu ofka staje a zvezda pocinje lagano da se seta kroz njihov kazneni. Svaki normalan tim koji vodi protiv favorita bi u drugom poluvremenu napravio bunker i branio rezultat, ali ne ofka 3 igraca u odbranu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ali partizan, cuka i vosa nastavise kvalifikacije, a sta uradi zvezda u kvalufikacijama, a onda u 45min da 6 gola. Ma da. Sve regularno 😉

      0
      0
      Odgovori
    • Evo da ti argumentovano odgovorim. Zvezda u poslednjih osam sezona je u derbijima postigla svega devet golova protiv Partizana, a imala je šest penala u derbijima. Zvezda ub poslednjih 12 utakmica u kvalifikacijama za ligu UEFa, slabije evropsko klupsko takmičenje ima samo jednu pobedu, protiv evropskog super velikana IBV Vestmaneje! Pazi u kvalifikacija za Ligu UEFA! Kvalifikacijama!

      0
      0
      Odgovori
  3. Zvezda je inace dala gol Kazahstanskom Kairatu u dvomecu nakon koga je FC Kairat pobedio sa ukupnih 4-1.Da podsetimo to je prvo kolo kvalifikacija za LE.Drugo po rangu evropsko takmicenje.Sigorno je da kada bi Fk Czv osvojio/la titulu da bi postigli pogodak protiv mnogih evropskih velikana kao što je gore pomenuti Kairat.

    0
    0
    Odgovori
  4. Баш чудно, терзић је из офк прешао у цзв и баш сад овакав резултат…. Чудно зар не? 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter