102
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GRMI: Sve je ovo Karadžićevo maslo, najveća bruka su Partizanovih šest titula!

Objavljeno: 20.07.15 u 13:30

Zvezdan Terzić je na vanrednoj konferenciji za medije optužio Tomislava Karaždića za hajku koja je podignuta protiv Crvene zvezde nakon pobede nad OFK Beogradom. 

– Zbog medijskih spekulacija i izjava generala Mirkova i Karadžića imali smo zaključak da se i Mirkov, koji ima slične ispade kao i Tole, suzdrže komentara dok ne budu imali dokaze. Ali, oni to nisu ispoštovali, već su izleteli sa pripremljenim scenarijom za medijski nastup posle utakmice sa dva cilja. Da se diskredituje Crvena zvezda i da se ona stavi pod lupu medija. Ali i da se napravi negativna energija prema Crvenoj zvezdi pred izbore u FSS u septembru – rekao je Terzić na početku izlaganja i nastavio:

– Samo dva dana posle sastanka krenula je sprega kuhinje FSS i Partizana. Predvođena izjavama Mirkova i Karadžića, koji je navodno zatražio hitnu istragu, dosoljenu izjavom direktora RTS Vučelića u vreme Slobe. Nije im bilo čudno što je Partizan dao tri gola za 15 minuta, ali je čudno da Zvezda to uradi. Nisam čuo da se general Mirkov oglašavao posle meča sa Metalcem. Pozivamo UEFA i Interpol da sprovedu hitnu istragu. Da ne bi general Mirkov na svom tečnom engleskom prenosio svoja saznanja iz UEFA. Ponavljam, pozivam predstavnike zakona, UEFA i sve koji hoće da istražuju dešavanja u Superligi Srbije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Šta se dešava poslednjih osam godina? Da li je Partizan zaslužio da osam puta u nizu igra kvalifikacije za LŠ? Videli smo koliko je Partizan kvalitetan, ne može da postigne gol, a kamoli da osvoji bod kada izađe u Evropu. Ako je Partizan zaista tako dobar, onda im čestitamo na svemu što su uradili prethodnih godina. Mi njihove utakmice ne komentarišemo, molimo ih da ne komentarišu ni oni naše. Pozvaćemo ih na ručak da lepo razgovaramo, nama to nije problem.

Zvezda je zbog sprege Karadžića i Partizana dužna 50 miliona. Prošle godine su nas iz FSS uveravali da ćemo da dobijemo licencu, a onda šok i oduzimanje licence. Partizan dominira šest godina, a bod u Evropi ne može da uzme. Cela demagogija je prepisana iz KK Partizan.Čestitiji smo i časniji i od Karaždića i od Vučelića i od svih iz Partizana. I budite sigurni da im nećemo dozvoliti da nastave ovako. Najveća sramota u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina su onih šest Partizanovih titula! – istakao je Terzić. 

On je u odgovorima na pitanja novinara naglasio da je “Crvena zvezda igrala, časno i pošteno i pobedila 6:2“.

 

0
0
102 Komentara
  1. Ovo za partizan,Karadžića,Vučelića i Mirkova je sve u srž pogođeno…od reči do reči ali njih istina boli i zato skreću temu na druge.Ali da ni ti nisi čist i to stoji,kao i jučerašnja utakmica.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta je sve pogodjeno LAZOVCINO!!!??? Ko je bio predsednik saveza kad je pocela Partizanova dominacija (posto je vama maloumnicima tesko da potrazite i nadjete da je Partizan osvojio prvu u nizu PRE nego sto je Tole postao predsednik FS) – TERZA!!! Znaci on nam nemestio prvu titulu, i sta sad hoce da kaze da bi priznao to, da odlezi malo?????
      Za tu dominaciju mi smo do titula dosli preko par PREJAKIH filijala koje sigurno ne bi dobili inace, buduci da su Smederevo i Hajduk bili zesci fenjerasi, i od 13 derbija smo DESET dobili, 1 remizirali i 2 izgubili, uz to smo od tih 6 godina samo jednom ISPALI iz Evrope pre grupne faze nekog takmicenja, za razliku od vas koji NIJEDNOM od 2007.niste prosli u grupnu fazu!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Tebi baš nije dobro ili ti diler daje nešto previše izmešano ili te još drži Zvezdina tripla kruna u košarci pa i dalje varničiš.Za sve titule vam je Tole bio najbolji igrač a nisu samo Hajduk i Smederevo bili filijale,imali ste ih po 7-8 u jednoj sezoni.

        0
        0
        Odgovori
        • Tebi lazovcino neko sipao drogu u heroin kad LAZES da nam Tole sredio sve titule, covek izabran avgusta 2008.a mi smo prvu u nizu osvojili 2 meseca PRE TOGA slepcu jedan, a kojih 7-8 filijala lazljivce, kad su vase bile i tad BSK (uvek sa vama 5-7 golova porazi, VI ih spasli ispadanja porazom u rupi), OFK (Terza), Rad, vojvodina, Jagodina (predsednik iste se 3 puta javi za godinu i sva 3 puta da trazi da drzava finansijski pomogne i sredi stadion ZVEZDI, a stadion Jagodine „juce“ tek dobio stolice i reflektore), Vozdovac (Babarogic cuveni zvezdin sudija i potpredsednik kluba u doba Lukica a sad i ovima predsednik), pa Sevojnu vlasnik vas kajakas Drakulic koji vam i igrace bez love davao i bespovratne zajmove kinte, pa Javor otkad je Sekulic postao clan vase uprave a predsednik istog, odmah tad i prestalo do tad redovno „ljuljaj Javore“!!!

          0
          0
        • Koji si ti bednik i lazov,cak si veci baron i od Vujosevica,koji ti je verovatno idol.Vase filijale si naso Zvezdi da podmeces i spinovanjem pokusas da prebacis lopticu na drugu stranu.OFK ste pobedili 20 puta za redom i sta treba da se kaze,da su Zvezdina filijala a upravo su Zvezdi otkidali bodove.Vojvodina je redovno dobijala Zvezdu zadnjih godina i nju podmeces u tvom prljavom i lazljivom komentaru,kao i Javor,koji je Zvezdi otkidao bodove.Za Rad da ne pricamo,znalo se unapred da vas pustaju a protiv Zvezde grizu.BSK je bila vasa filijala,kao i Bezanija,Indjija,Smederevo,Hajduk,Spartak,dok je Tole vedrio u njemu,Kragujevac,Borac,za Zetu da ne pricamo.Jel treba jos da nabrajam?Sigurno sam nekog i ispustio.Ne lazi vise i ne izmisljaj,poput tvog kosarkaskog gurua,jer mislite da 100 puta ponovljena laz,postaje istina ali varate se u tome.Navikli ste da vas guraju politicari,ali toga vise nece biti.

          0
          0
        • Kada počnete o poštenju makar smislite Cigani nešto gdje vas ne možemo tek tako uhvatiti u Laži. Prvu titulu od šest u nizu Partizan je osvojio kada je Terzić bio predsjednik. U narednih 4,5 godine ste izgubili sedam od devet derbija, a šest u nizu. u Ovih osam godina dali ste Partizanu ukupno devet golova. Prije toga dok su vladali vaši predsjednici Stojkovbvić i Terzić u polufinalu Kupa žrebano je četiri puta Crvena zvezda – Partizan i svaki puta je Zvezda domaćin. E to se zove privilegija i nameštanje.

          0
          0
  2. ko se javlja o poštenju terzić s interpolove tjeralicew buhahahahaha pokrao pare iz FSS i sad nešto on čoki i njima slični da pričaju poštenjačine od kuda vam milioni ne samo tebi čokiju,nego đuri frizuri kokezi tončevu ruzicu i osaloj bagri

    0
    0
    Odgovori
  3. Napad je najboja odbrana! Ti si sramota za srpski sport! Kako samo mi bedna drzava kada pustamo ljude za kojima su raspisane poternice i pustamo ih da rade sta hoce! Bravo i za Vucica sto ovo dozvoljava,samo se vidi kakav je i on covek!
    BRUKA! SRAMOTA!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda ispada u prvom kolu, a Partizan udje u LE ili LS, a to Tole ne moze da namesti i posle se prica o kavalitetima smesan si Terzo 😀

    0
    0
    Odgovori
  5. Naravno da je Tole kriv… Ko će drugi? Pitajte Tvorzića zašto je ulazio u svlačionicu ofk, i kome od igrača ofk je njegov „telohranitelj“ zalepio šamarčinu na poluvremenu…

    0
    0
    Odgovori
    • Па терзић је из управе офк прешао у управу цзв, и сад овај сраман резултат! Чудно, зар не? 🙂 и поздрав за уреднике хотспорта и хвала им што не желе да објаве мој коментар! 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter