0
Odbojka

POJAČANJE: Stevanović u Novom Pazaru, pre inostranstva

Objavljeno: 20.07.15 u 19:03

Doskorašnji odbojkaš grčkog Pamvohaikosa Nemanja Stevanović provešće sledeću sezonu u ekipi Novog Pazara.

– Dugo sam vagao između inostranstva i Pazara, ali sam prelomio i potpisao jednogodišnji ugovor. U situaciji kad dosta mladih igrača odlazi vani, ovde su stigli oni koji su prošle sezone bili najbolji na svojim pozicijama. Pretendujemo na finala plej-ofa i Kupa, želimo da se i što duže zadržimo u Evropi – rekao je danas Stevanović Radiju sto plus.

Stevanović (26) je visok 194 centimetara i igra na mestu primača servisa. Karijeru je počeo u Lučanima, kasnije je nosio dres kragujevačkog Radničkog, Budvanske rivijere iz Crne Gore i rumunske Krajove, dok je poslednjih 12 meseci proveo u Pamvohaikosu.

Pazarce su ranije pojačali tehničar Duško Novoselac, srednji bloker Radiša Stevanović, korektor Branislav Radović i primač Jovan Delić, a vođenje tima povereno je Miloradu Kijcu.

– Prvenstveno je lep osećaj takmičiti se na evropskoj sceni, klub će prvi put igrati u Kupu izazivača. Iz iskustva znam da je to veliki motiv za sve, treba da dostojanstveno predstavljamo grad i državu. Imamo lepu šansu da napravimo veći uspeh nego prošle godine, verujem da ćemo spremni dočekati sve izazove – kazao je Stevanović.

Novi Pazar su napustili tehničar Branimir Perić (Kale, Francuska), primač Srećko Ristić (Kazhrom, Kazahstan), srednji blokeri Luka Marinković (Kambre, Francuska) i Enes Duštinac (Lozana, Švajcarska). Korektor Irfan Hamzagić pregovara sa nekoliko inostranih ekipa, dok je libero Ertan Hamidović prestao sa aktivnim igranjem.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter