0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ PORUČIO TERZI: Mi se bavimo fudbalom

Objavljeno: 20.07.15 u 15:52

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izjavio je da je za njegovu ekipu najbitnije da je novu sezonu počela kako treba i izrazio uverenje da aktuelni sastav tima može da nastavi niz pobeda.  

– Iskreno se nadam da ova ekipa može da nastavi sa pobedama ove sezone jer smo bolji i iskusniji. Što se tiče Vojvodine, taj meč je iza nas i želim njihovom timu sve najbolje, a za nas je sad najbitnije da se koncentrišemo isključivo na utakmicu protiv Gabale – rekao je Matijašević za klupski sajt.

Čukarički u četvrtak 23. jula igra revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gabale iz Azerbejdžana. Meč u Bakuu počinje u 18 časova po našem vremenu, a ekipa iz Srbije polazi dan ranije.

– Najbitnije je da u četvrtak izdržimo sve nalete i zadržimo rezultatsku prednost – rekao je Matijašević.

Čukarički je 16. jula u prvoj kvalifikacionoj utakmici pobedio Gabalu u Beogradu rezultatom 1:0, a nekoliko dana kasnije odnosno 20. jula u prvoj utakmici Superlige Srbije Čuka je pobedila Vojvodinu sa 4:0.

Golovi protiv Vojvodine pominjani su u medijima nakon konferencije u Crvenoj zvezdi odnosno ocene direktora Zvezdana Terzića da nikad nije video četiri čudnija gola i da bi posumnjao u regularnost te utakmice da ne poznaje čelnike Čukaričkog i Vojvodine, koji su kako je naveo pošteno u ovom poslu.

Upitan o komentaru gospodina Terzića, Matijašević je ocenio da u Srbiji više treba da se bavimo fudbalom nego komentarima.

– Što se tiče izjave Terzića nemam šta da komentarišem. Mislim da u Srbiji više treba da se bavimo fudbalom nego komentarima i nekim drugim stvarima. Ja se bavim fudbalom, ne interesuje me taj komentar i to ću ostaviti drugima – rekao je direktor.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter