4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BIĆE BURNO: Fudbalski savez Srbije u sredu raspisuje izbore!

Objavljeno: 13.07.15 u 23:40

Predsednik FSS-a Tomislav Karadžić već nekoliko puta je najavio izbore u srpskoj ‘Kući fudbala’ i izgleda da se konačno odlučio da to obećanje ispuni.

Dvostruki program biće održan u sredu u ‘nacionalnom fudbalskom centru u Staroj Pazovi. Prvo će od 13 sati predsednik FSS-a Tomislav Karadžić raspisati izbore na svim nivoima u savezu, a zatim će od 15 časova zasedati i Zajednica prvoligaša koja će sastančiti u vezi predstojećeg početka prvenstva (17-19. jul).

– Ovom prilikom, biće doneta odluka u vezi raspisivanja izbora na svim nivoima u Fudbalskom savezu Srbije. Skupština će doneti odluku o datumu početka izbornog procesa, a kasnije će Izvršni odbor FSS doneti odgovarajuću odluku o dinamici izbora sa datumom Konstitutivne sednice Skuptštine FSS za mandatni period 2016 – 2020.-

U skladu sa predloženim dnevnim redom, predviđeno je da se donese i odluka o razrešenju Zorana Lakovića sa funkcije generalnog sekretara FSS, na lični zahtev, a zbog odlaska na novu funkciju u UEFA. Takođe, Skupština FSS doneće i odluku o izboru vršioca dužnosti generalnog sekretara FSS – stoji na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Neki će se obradovati, neki i neće, sve zavisi od afiniteta i navijačke pripadnosti. Tako je to u Srbiji…

0
0
4 Komentara
  1. Dosta više ovog Karadzica,covcek je kazu pokrao sve,kako ga nije sramota da ostavi fss u plusu,da posluje pozitivno,da bude prvak sveta.Hoćemo NAŠE koji su u minusu 60 milioona koji u zadnjih 5 godina nisu donijeli ni boda srbiji,koji ispadaju u prvom kolu,hoćemo iste one koji su bili na toletovom mestu i posle ih trazili preko interpola.Jer mi smo zvezda najveći klub u galaksiji nama nije bitno igranje u evropi i prestavljanje Srbije,jer zasto bi se mi dokazivali u Uefa takmičenjima pa moraju oni da znaju da smo mi zvezda.zbog toga nam kairat i nije dao 6 komada u Beogradu jer nas je poštovao kao najveći klub u Srbiji i dao nam samo 2 komada.E SAD BI STVARNO VOLEO DA SE UMEŠA UEFA I DA NAS IZBACI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Karadzic ne valja, to je fakat, ali je zanimljivo to sto je za njegovog mandata Srbija postala Evropski omladinski sampion i Svetski… Ne kazem da treba da ostane, ali je svako od njih koji su obavljali neku funkciju u Savezu za vreme ovih velikih uspeha podjednako u tome ucestvovao…

    0
    0
    Odgovori
  3. Dokle više ,pa nemogu facu matoru da mu gledam a ne da ga slušam.
    Čovek je unazadio fudbalsku sliku Srbije.
    Upropastio sve što valja,uništavaju sve što vredi ,
    B R U K A….L O P O V L U K.DIREKT,U ZATVOR.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter