1
Evropske lige

POVRATAK U PREMIJER LIGU: Nemanja Vidić se vraća u engleski fudbal?

Objavljeno: 12.07.15 u 09:34

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, aktuelni defanzivac Intera, Nemanja Vidić, nalazi se na radaru Evertona i vrlo lako bi ponovo mogao da se vrati u engleski fudbal.

Iskusni 33-godišnji štoper, kao što je poznato od ranije, ne uživa previše poverenja trenera „NeroazuraRoberta Manćinija. Tokom prethodnih nedelja po fudbalskim kuloarima šuškalo se, čak, da je Manćini otvoreno poručio Vidiću da ne računa na njega i da je slobodan u pronalasku novog kluba.

Ubrzo potom čule su se glasine kako bi nekada najbolji štoper Premijer lige mogao da završi u SAD, u MLS ligi. Ipak, za rođenim Užičaninom postoji i dalje interesovanje evropskih klubova, a to potvrđuje činjenica da je menadžer Evertona Roberto Martinez odredio upravo Vidića kao glavnu transfer metu ovog leta.

Prema informacijama „Dejli Stara“, Martinez traži defanzivca koji ima iskustvo i koji bi mogao suvereno da drži konce odbrane u svojim rukama. A prema njegovom mišljenju Nemanja Vidić je pravi čovek za taj posao jer je već dokazan u Premijer ligi u kojoj je i pružao najbolje partije u svojoj karijeri.

Takođe, šuška se po Engleskoj, Martinez veruje da bi Vidić mogao na pravi način da utiče na razvoj 21-godišnjeg štopera Džona Stonsa, momka koji se već sada nalazi pod lupom velikana poput Čelsija ili Mančester sitija, a ukoliko ga kupi neko od navedenog dvojica, čelnici „Kramela“ ne bi morali da strahuju.

Nemanja Vidić je iza sebe ostavio sezonu za zaborav u italijanskoj Seriji A u kojoj je za Inter sakupio 28 nastupa na kojima je postiga i jedan gol, ali i na kojima se nije nalazio u prvom planu Roberta Manćinija.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter