0
Odbojka

GRAN PRI: Novi poraz srpskih odbojkašica

Objavljeno: 11.07.15 u 22:07

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je novi poraz u Gran pri takmičenju pošto su u 2. kolu turnira koji se održava u Kalinjingradu izgubile od domaće selekcije 3:2, po setovima 25:23, 17:25, 20:25, 26:24, 15:8.

Uprkos porazu ekipa Zorana Terzića je osvojila jedan bod, a mogla je i do sva tri da je u četvrtom setu pri vođstvu od 2:1 uspela da napravi potpuni preokret. Naime, naše odbojkašice su uspele da odbrane čak pet set lopti, ali kada su došle do 24:24 Ruskinje su se „razbudile“ i vezale dva poena što im je donelo taj-brejk u kojem su bile ubedljive.

Bolje od ostalih u našem timu bile su Marta Drpa sa 15 i Milena Rašić sa 14 poena, a po 11 su upisale Jovana Stevanović i Blanka Buša. Sa druge strane nezaustavljiva je bila Natalija Gončarova koja je poentirala čak 27 puta.

U nedelju od 16.40 po našem vremenu odbojkašice Srbije igraju meč 3. kola protiv selekcije SAD koja je zabeležila oba trijumfa u prva dva meča.

Posle pet odigranih mečeva naša reprezentacija ima samo jednu pobedu na svom kontu odnosno samo pet bodova pošto su u dve utakmice poražene posle petog seta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter