0
Tenis

VIMBLDON: Ziki i Gajdošova posle preokreta u osmini finala miks-dubla!

Objavljeno: 04.07.15 u 22:47

Odličan dan naših tenisera na Vimbldonu nastavio je i Nenad Zimonjić koji je u paru sa Jarmilom Gajdošovom eliminisao sa Vimbldona američko-francusku kombinaciju Bob Brajan-Karolin Garsija sa 3:6, 6:3, 9:7.

Posle pobede u dublu nešto ranije, kao i trijumfa Jelene Janković i Viktora Troickog koji su danas obradovali ljubitelje tenisa u Srbiji pobedama na terenima Vimbldona to je ponovo uradio Nenad Zimonjić koji je u paru sa Jarmilom Gajdošovom savladao četvrte nosioce Boba Brajana i Karolin Garsiju.

Srpsko-australijski par u ovom meču do pobede je došao posle sat i 47 minuta igre i gubitka prvog seta. Posle 3:6 na startu, Zimonjić i Gajdošova odgovorili su istom merom u drugom delu, te je odluka pala u trećem odlučujućem setu.

Vrlo dobro su servirala oba para u tim momentima, a odluka je pala u 16. gemu, kada su Zimonjić i Gajdošova konačno prelomili meč i plasirali se u osminu finala. Tamo će ih čekati pobednici meča Florin Mergea (Rumunija)-Mihalea Krajček (Holandija) protiv Robert Lindšted (Švedska)-Anabel Medina Geriges (Španija).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter