13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE NOVAC NA MARAKANU: Pari Sen Žermen odvodi ‘zlatnog’ Rajkovića

Objavljeno: 04.07.15 u 10:23

Kako stoje stvari, kapiten Crvene zvezde i omladinske reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, karijeru bi mogao da nastavi u šampionu Francuske, ekipi Pari Sen Žermena.

Kako saznaje list Sport, skauti „Svetaca“ sa maksimalnom pažnjom su ispratili dešavanja na nedavno okončanom Mundijalitu na kojem su zapazili „zlatnur ukavicu“, Predraga Rajkovića.

Kako se saznaje, uprava pariskog giganta, jednog od najimućnijih klubova na svetu, preko svojih posrednika počela je da se raspituje oko cene Predraga Rajkovića.

Navodno, prvi kontakt PSŽ-a i Crvene zvezde je već ostvaren, a izvori navode da je crveno-belima ponuđena cifra od tri miliona evra za usluge reprezentativnog golamana.

Ipak, da li zbog činjenice da se pregovara sa PSŽ-om, ili zbog realne procene da cena Rajkovića prevazilazi ovu cifru, čelnici crveno-belih nisu prihvatili ponudu i zatražili su dodatan milion.

Kako sada stvari stoje, čeka se još „klimanje glavom“ bogatih šeika kako bi se krenulo u realizaciju ovog transfera, što bi trebalo da se dogodi do polovine jula.

Takođe, piše Sport, Milan se proteklih nedelja samo raspitivao, međutim, zbog prevelikog broja igrača van EU, „Rosoneri“ su navodno odustali od 

Navodno, PSŽ ne razmišlja o pozajmljivanju Rajkovića posle eventualne kupovine, već želi da se mladi golman bori za mesto startera sa italijanskim čuvarom mreže, Siriguom.

Ako dođe do dogovora dve strane, Rajković će najverovatnije parafirati petogodišnji ugovor pa PSŽ-om.

Briž i Lion nisu spremni da izdvoje veću sumu novca izvan svojih gornjih granica i zato su otpali iz mogućih kombinacija.

0
0
13 Komentara
  1. Za 4miliona u PSG I na ledjima Terza da ga odnese. Ovo bi bio prvi ozbiljan transfer od 2006god. Ako ostane cena moze samo dole ugusice ga nas fudbal. Ne treba ga drzati kao Lazovica za kojeg smo odbili 4,5miliona I on na kraju otisao bez obestecenja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako planiramo da ne uništimo Rajkovića, treba da postupimo na sledeći način. Tražimo 10 miliona – prihvatamo spuštanje samo do 8 miliona. Ako zaista žele Rajkovića i ako bi im se on zaista borio za mesto u prvom timu, onda neće žaliti novac i Rajko će dobiti šansu. Ako ga dovedu za samo 3-4 miliona, on će im biti „hot-prospect“ i neće mnogo misliti o njegovom igranju. Ovako je bolje – i mi uzmemo više para, ako pristanu, a to znači da bi im naš golman značio i branio, što je dobro i za njega. Dakle, ako ne želimo da Rajko greje klupu i da se zauvek izgubi, treba tražiti 10 miliona!

    0
    0
    Odgovori
  3. Uzeti to što se nudi tri do 4 miliona inače već za koji mesec ako ne bude novca za plate fudbaleri će raskinuti ugovore i otiće svi za džabe. U velikom rasulu ostaćemo i bez kluba i bez titule. Ne vredi toliko rizikovati pa ostati bez ičega.

    0
    0
    Odgovori
  4. 5 miliona je minimum kji bi tebalo da trazimo. Rajkovic je klasa. Anderleht kupio mitrovica za 5 milki pljuvali po njemu cele sezone i sad za njega traze 15-20 milki. Sergej Milinkovic Ssavic ce otici za 7-8 milki a mi za najboljeg golmana po mom misljenju i najboljeg igraca na planeti za taj uzrast traba takodje da uzmemo barem 7 milki. Realno za jednu sezonu u recimo francuskoj ligi cena ce da mu poraste na barem 15 miliona.

    0
    0
    Odgovori
  5. Rajkovic ce biti mozda medju 5 golmana na svetu i za takvog treba odresiti kesu 7-8miliona za ozbljne i bogate klubove je smesan novac

    0
    0
    Odgovori
  6. Ispod 5 milona evra ne započinjati razgovor.On je već sada među 10 najboljih golmana na svetu a za dve godine biće među 5 garantovano.Bio je naš ubedljivo najbolji igrač na SP U20 ,proglašen za najboljeg golmana na tom turniru i Zvezdu spasao katastrofalnog poraza,protiv Kairata,tako da mu cena samo skače.Za 2-3 god.bi dostigla 15-20 miliona ali pod uslovom da brani standarno.Zato,neka ide samo tamo,gde mu garantuju da će biti prvi golman.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter