0
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Cilj Milana je da pobedi u svakom meču (FOTO)

Objavljeno: 03.07.15 u 13:26

Nekadašnji selektor Srbije i bivši reprezentativac Jugoslavije, Siniša Mihajlović, predstavljen je zvanično kao novi trener Milana.

Srpski stručnjak je izrazio zadovoljstvo zbog dolaska u tabor „Rosonera“ i najavio da će njegov klub igrati na trijumf u svakom meču.

– Cilj Milana je da dobije svaku utakmicu, ali videćemo kako će se sezona završiti. Na veoma visokom mestu u svakom slučaju. Moramo raditi naporno, vratiti samopouzdanje i optimizam. Želim da nas se protivnici uplaše kada izađemo na teren – rekao je Mihajlović.

On je na mestu šefa struke tima sa „San Sira“ zamenio Filipa Inzagija čija je trenerska karijera počela neslavno, za razliku od igračke.

– Svi u klubu, uključujući i navijače moraju biti ujedinjeni. Zajedno možemo ostvariti velike stvari. Imamo dobru osnovu na kojoj ćemo sve početi, dosta kvalitetnih napadača. Znam da ćete me pitati da li će predsednik diktirati formaciju, možemo raspravljati o raznim stvarima, ali ćemo to raditi privatno, bez ikakvih problema – kazao je Mihajlović.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter