0
Evropske lige

UKINUTA ZABRANA: UEFA dozvolila Parižanima da troši po volji

Objavljeno: 02.07.15 u 14:22

Međunarodna fudbalska asocijacija (UEFA) je ukinula ograničenje Pari Sen Žeremna kojim je ovaj klub bio onemogućen da realizuje transfere za koje ima finasijskih sredstava.

Na taj način pariski gigant iz Lige 1 opet se našao u prilici da nemilice izdvaja novac iz bogate klupske kase koju su do vrha popunili kapitalom šeika.

Sveci“ su zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja mogli da potroše sumu do „svega“, za njihove prilike jako skromnih, 60 miliona evra prošlog leta, ali ovog prelaznog roka neće imati ovakvo ograničenje.

Već mesecima se spekuliše o nekoliko velikih transfera koje PSŽ planira, a primarne želje ovog kluba su Francuz Pol Pogba i superstar Mančester junajteda, Anhel Di Marija.

PSŽ je trenutno dogovorio tek jedan transfer, a u Pariz stiže desni bek Serž Urije koji je kupljen od Tuluza za sumu od 12 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter