19
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

PROZIVKE ZA ZVEZDU IZ ZAGREBA: Mamić tvrdi da bi rezervisti bili pojačanja za crveno-bele

Objavljeno: 01.07.15 u 11:12

Sportski direktor i trener Dinama iz Zagreba, Zoran Mamić, uveren je da njegov klub svetlosnu godinu iznad Crvene zvezde.

Kao što je dobro poznato, srpski klub je nedavno angažovao bivšeg igrača Dinama iz Zagreba, Luisa Ibanjeza.

Argentinac je proveo punih sedam godina u zagrebačkom velikanu, bivšem članu nekadašnje jugoslovenske „velike četvorke“, ali po odlasku iz kluba, nije uspevao da napravi većih rezultata.

Pregovarčke sposobnosti predsednika Dinama Zdravka Mamića svima u regionu su dobro poznate, a za Ibanjeza je svojevremeno kružio trač, pa se govorilo da „njega čak ni Mamić ne može da proda“.

Ipak, u crveno-belom klubu je dočekan kao veliko pojačanje, a rođeni, mlađi brat Zdravka Mamaića, Zoran Mamić, da bi status ogromnog pojačanja u Zvezdi imali svi rezervisti „Modrih„.

– Dinamo je apsolutno iznad svih u regionu, doista smo dominantni. Svaki od naših rezervnih igrača bio bi, recimo, pojačanje za Crvenu zvezdu – istakao je Zoran Mamić, bivši igrač nekoliko bundesligaških klubova, prenosi 24 sata, prenosi Goal.com.

Ova izjava, bez dileme, neće biti bliska srcu prosečnog navijača Crvene zvezde.

0
0
19 Komentara
  1. To je izjavio zato što su Mamiće napali Dinamovi navijači jer je Ibanjez prešao u srpski klub. Idite na Sportske Novosti pa će vam sve biti jasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. dinamo je seoski klub za zvezdu , nemaju oni sta da se porede sa bivšim prvakom evrope i sveta …j…š zagreb,j…š dinamo !

    0
    0
    Odgovori
  3. Uuuuuu sto smo se potresli ahahaaaa Kakav je covek dovoljno govori cinjenica da pored odlicnih rezultata MRZE ga SVI ahahaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne vidim samo koje je to vanserijske rezultate Dinamo ostvario, pa je svetlosnu godinu ispred srpskih klubova… Osim sto ima „za svetlosnu godinu“ vise novca, sve ostalo je podjednako cemerno kao i kod nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter