0
Evropske lige

PAZAR: Predstavnici Intera susreli se sa bivšim igračem Partizana

Objavljeno: 01.07.15 u 10:21

Transfer glasine polako dobijaju potvrde. I baš kao što se pričalo da trener Intera Roberto Manćini ponovo „grize“ kako bi u svoj tabor doveo bivšeg napadača Partizana, Stevana Jovetića, ispostavilo se kao tačno.

U tom cilju rukovodstvo Intera sastalo se juče sa menadžerom crnogorskog reprezentativca, prenose ostrvski mediji.

Prema dosupnim informacijama, trener „Neroazura“ kontaktirao je i upravu Mančester sitija u nameri da angažuje napadača „Građana“ i bivšeg fudbalera Partizana.

Plan Roberta Manćinija bio je da kapi Mohameda Salaha, kreativnog vezistu Čelsija koji je sezonu proveo na pozajmici u Fiorentini, ali je uprava „Viole“ napravila ogroman korak ka otkupu ugovora reprezentativca Egipta.

Svestan da je ostao bez Egipćanina, Manćini se okrenuo „planu B“, što je – angažman Crnogorca.

Jovetić nije srećan na „Etihadu“ na kojem je dolaskom Bonija prošle sezone izgubio mesto čak i u Ligi šampiona. Crnogorac ne bi imao ništa protiv da ovog leta promeni sredinu i vrati se u Italiju u kojoj je i stekao punu afirmaciju.

Problem za tim iz Serije A možda bi moglo da predstavlja obeštećenje koje zahteva Siti. Navodno, uprava „Građana“ je odredila otkupnu cenu za Stevana Jovetića u visini od 22 miliona evra.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter