6
AdmiralBet ABA Liga

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Nemanja Nedović ponovo u Crvenoj zvezdi?

Objavljeno: 25.06.15 u 09:11

Bivši igrač aktuelnih šampiona NBA lige, Golden Stejt Voriorsa, Nemanja Nedović, priznao je da postoji mogućnost da se vrati u klub u kojem je počeo karijeru, Crvenu zvezdu.

Reprezentativni plejmejker se krajem prošle sezone preselio u Valensiju za koju je u tekućoj godini pružao solidne brojke beležeći po 7,0 poena uz 3,6 asistecije na mečevima Evrolige.

Ovaj momak je u razgovoru za Sportski žurnal kazao da je „povratak u Crvenu zvezdu uvek jedna od opcija“.

– Dosta je opcija u igri, videćemo. Ali, Crvena zvezda je kod mene uvek jedna od opcija. Ako se pojavi obostrano interesovanje, sigurno da ćemo razgovarati – istakao je Nedović.

U slučaju povratka, on ne negira da bi za njega taj trenutak bio jako emotivan.

– Sigurno da bi to bio veoma emotivan trenutak. Ali i ne može da bude drugačije, kad se vraćaš kući. Ipak, da ne žurimo. Nisam ni razmišljao o tome, a ne nešto više – istakao je Nedović.

Reprezentativac Srbije je imao prilike uživo da isprati Zvzedino osvajanje domaće lige prvi put posle 17 godina.

– Drago mi je što sam imao priliku da budem tu. Dugo smo čekali titulu i konačno je tu  – istakao je reprezentativac.

Od ranije je poznato da će Nedović ovog leta promeniti klub ali zainteresovanih strana ima…

1
0
6 Komentara
  1. lika
    25. Jun 2015. 09:29
    dva različita kluba

    Tako je, naš na 3 trona i sa čekiranom kartom za EL, a vaš… Zapravo, nisam siguran ni da li vi znate šta je s vašim klubom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Povratak Nedivica u Zvezdi uopste nije transfer bomba.Nemanja je zvezdino dete a svakom detetu majka pruzac drugu sansu i dobro bi bilo da se vrarti ali sem da bude drugi bek drugo sigurno biti nece.Zvezda mora da dovede dva beka,jedan da bude plej,jedan suter ako zeli da ponovi proslogodisnji uspeh,a sigurno da zeli.Pozz>MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter