0
Evropske lige

FOTO: acmilan.com

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Uspeću na klupi Milana

Objavljeno: 23.06.15 u 10:04

Srpski treneri i novi šef struke Milana, Siniša Mihajlović izjavio je da će uspeti da vrati „Rosonere“ na put stare slave i da će sa tim timom beležiti rezultate na nivou renomea kluba.

Iskusni stručnjak je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa „Rosonerima“ nakon što je napustio klupu Sampdorije posle samo godinu dana rada u Đenovi. Pred srpskim strategom je težak zadatak da popravi rezultate ekipe koju je do skora predvodio Filipo Inzagi.

Da se Milan nalazi u debeloj krizi najbolje svedoči podatak da je tim sa „San Sira“ sezonu okončao na 10. mestu Serije A. Uprkos svemu tome, nekadašnji selektor Srbije ima poverenja u tim i svoje sposobnosti.

– Kada ste u Milanu ne možete da letite nisko. Primorani ste da imate velike ambicije i uradićemo sve da vratimo Milan na mesto gde pripada – istakao je Miha u govoru na događaju klupskog sponzora.

– Ne kažem da će biti lako, ali uveren sam da ćemo uspeti. Tokom Berluskonijeve ere prošlo je mnogo trenera. Kako onih koji su već bili u sistemu, poput Anćelotija i Kapela, tako i onih sa strane, kao što su Zakeroni, Alegri i Saki.

– Ali, u Italiji ne postoji trener koji ima želju da trenira Milan kao ja. Jako sam samouveren – poručio je Mihajlović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter