3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENA PLANA: Terzić otišao u Zagreb po Ibanjeza?

Objavljeno: 23.06.15 u 21:12

Bivši fudbaler Dinama iz Zagreba, Luis Ibanjez ipak bi mogao da postane novi član Crvene zvezde.

Iako se jutros pojavila informacija da se Argentinac „zahvalio Zvezdi“ na interesovanju, došlo je do promene plana, te se Zvezdan Terzić iz Terme Čateža uputio u Zagreb na pregovore. Ibanjezu je propao dogovor sa Mehelenom, koji vodi naš Aleksandar Janković, te je idalje slobodan igrač.

Kako Sportski Žurnal prenosi bivše levo krilo Dinama je zainteresovano za dolazak u Beograd, ali postavlja dva uslova. Prvi je da mu godišnja plata bude 250 hiljada evra, a druga je da mu se garantuje da isplata neće kasniti. Sada je sve u rukama Crvene zvezde.

Rival crveno-belih u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Kairat se iz dana u dan pojačava.

0
0
3 Komentara
  1. Sve će to narod pozlatiti… Klub koji je 55 milki u minusu i koji nije prodao igrača preko 150k godinama, za par meseci iskešira 13 milki i dovodi igrače i trenere sa platama od četvrt miliona eur. Napredno nema šta… Nadam se da barem sa vremena na vreme pošalju neki sms za lečenje one silne bolesne dece…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ko bre sve ovo placa,vi ste bukvalno fabrika para,svaki dan dovodite po jednog igraca,svaka vam cast. Zvezdasi,opametite se na vreme,ovaj vam grob kopa,ne sahranjujte makar derbi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter