0
Evropske lige

DAVID PIZARO: Postoji šansa da napustim Fiorentinu

Objavljeno: 22.06.15 u 11:56

Iskusni igrač sredine terena Fiorentine, David Pizaro, priznao je da namerava da se vrati u ekipu Santjago Vondereresa nakon kraja Kopa Amerike.

Reprezentativac Čilea ostaće bez ugovora ovog leta. On će, kako stoje stvari, kao slobodan igrač napustiti „Violu“ kako bi se vratio u otadžbinu i zaigrao za klub u kojem je počeo karijeru.

Ipak, Pizaro ne negira da i dalje stvari nisu kristalno jasne te da postoji mogućnost i da ostane kod novog trenera Paula Souze.

– Videćemo šta će se dešavati po pitanju mog povratka u Čile. Doneću konačnu odluku posle Kopa Amerike – rekao je Pizaro.

– Ono što mogu da kažem u ovom trenutku jeste da su sve solucije otvorene. Ne želim da prejudiciram – istakao je Čileanac.

– Ono što je sigurno jeste da su Vonderersi moja druga kuća i želim da se vratim u klub u kojem sam i počeo svoju karijeru – kazao je 35-godišnji fudbaler koji je u Fiorentini od 2015. godine.

Tokom svojih nastupa u Evropi, Pizaro je branio boje Udinezea, Intera, Rome i Mančester sitija pre nego što je pojačao Fiorentinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter