1
Košarka

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Naša borba zahteva, kad se gine, da se peva! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.15 u 00:15

Trener Partizana Duško Vujošević posle meča čestitao je košarkašima Crvene zvezde na zasluženoj tituli, ali nije klonuo duhom kada je njegov tim u pitanju.

-Čestitam Zvezdi na osvajanju titule. Gledam ovu radost igrača i navijača, i nije mi to nepoznato. To pokazauje da prvenstvo Srbije ipak nije nevažno, iako ne nosi prohodnost u Evropu. Svaki trofej ima neku iracionalnu vrednost. Oni su napravili sjajan rezultat ove sezone, dobro igrali u Evroligi, plasirali se u top 16, osvojili domaći Kup, ABA ligu i sad prvenstvo Srbije posle dugo godina. Imali smo i mi tako uspešnih sezona, koje nisu iskorišćene na najbolji mogući način – rekao je Vujošević, a zatim dodao:

– Moram da naglasim, prvo zahvalnost velika igračima, koji su u nenormalno teškim uslovima, neplaćeni, bilo je jako mnogo povreda, održali visok moral, pravi partizanski. Naša borba zahteva, kad se gine, da se peva – naveo je Vujošević.

Vujošević je posebno pohvalio organe reda i osvrnuo se na situaciju sa Stefanom Jovićem sa prošlog derbija.

– Organi reda su sa velikom pažnjom i u velikom broju, i sa velikom brigom ispratili utakmicu koja je prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Hvala i policiji što je brzo rasčistila moju dilemu da li je stolica bačena i da li je Jović udaren, nisam rekao da nije udaren – kazao je Vujošević.

– Po običaju neki listovi su to izvukli iz konteksta i ovaj put je policija je otkrila krivca. Na snimku se vidi da je stolica bačena, ne i da li je igrač udaren i koliko. Voleo bih da je tako brzo reagovala i prošle godine kada je ukraden pehar kada ga je Partizan osvojio – zaključio je Vujošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter