20
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Da je Zvezda u našoj situaciji fuzionisala bi se sa Mladenovcem

Objavljeno: 17.06.15 u 14:00

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da nije razmišljao o mogućem porazu od 3:0 u finalnoj seriji plej-ofa sa Crvenom zvezdom i priznao da trenutna situacija utiče na nervozu.

– Velika je prednost 2:0. Drugu utakmicu smo bolje odigrali, čvršće, ali kraća rotacija klupe je dosta toga odredila. Uvek kada jedna lopta odlučuje može da se radi o sreći, ali ona je remek delo i to je prosto tako. Priželjkivali smo drugačiji rezulat i sve to dovodi do nervoze, mislim na kompletnu situaciju, rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

On je dodao da će biti ražocaran ako Partizan ne odbrani titulu.

– Nisam razmišljao o porazu od 3:0, prethodnih 13 godina bili smo prvaci i očekujem blago razumevanje države. Tvrdim da je Zvezda u situaciji kojoj je sada Partizan morala bi da traži fuziju sa Mladenovcem, u svom stilu je prokomentarisao trener crno-belih.

Vujošević se osvrnuo i na sukob sa kapitenom Draganom Milosavljevićem tokom drugog meča.

– Neki detalji sa tog meča imaju produženi eho, ali interes javnosti prevazilazi pristojne okvire. Milosavljević je izgubio živce i napravio ekces, ali se kasnije izvinio. On je najbolji momak koga sam video, ali ovo se dešava i u najboljim familijama, naveo je on.

Prema njegovim rečima postoji velika razlika u poziciji dva kluba uoči finalne serije.

– Ogromna je razlika u poziciji dva kluba, nismo ušli ravopravno, već hendikepirani finansijskom situacijom. Svaki put kada je egal Zvezdini stranci uzimaju odgovornost i uspešno rešavaju. Rade svoj posao i za to su plaćeni. Zvezda ima kvalitet, čvrstinu, a nije mala stvar što praktično imamo jednog centra, ali i bez pravog pleja.

Vujošević je rekao da je kazna Partizanu od jednog meča bez publike sporna, jer nigde ne postoji snimak da je Stefan Jović pogođen stolicom u glavu.

– Uvek sam za to da se uvede red što se tiče nasilja navijača i da bi trebalo maksimalno ispoštovati pravila. Na meču sa Zvezdom desilo mi se da sam pljuvan i gađan flašom vode, a reakcija je izostala. Jako sam protiv toga da se fizički nasrće, ali ne postoji nikakav snimak da je stolicom pogođen igrač na klupi, koja ima zaštitu. Ako se to desilo ja sam veliki borac protiv takvih stvari, ali da se povredi povređeni igrač iz tog ugla gde niko nije video, a Leon Deleon izrekao je kaznu. Čudne okolnosti, baš povređen igrač da se povredi. Postoje dvostruki aršini, ne tvrdim da je režija, ali mogla bi da bude, zaključio je Vujošević.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa KLS između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir.

0
0

20 Komentara

  1. „d d“ šećer, tj. dijabetes je teško oboljenje ali se uspešno sanira, za tvoje psihičke probleme, teško da ima leka!

    0
    0
    Odgovori
  2. a vasi funkcioneri svi dobrice.sve mafijaske pudlice.busate se srpstvom a corava limenka pokrala lovu za kosovo.u fk druga mafijaska pudlica bega u cg u procesu.i o cemu vi pricate.ko je napravio dug 55.ooo,oo e u fudbalu i 15,ooo,oo e u kosarci.to su ti veliki zvezdasi

    0
    0
    Odgovori
    • Ovi su zbog ove jedne sezone toliko popucali da to prosto nije normalno.Razumem ih,navikli su da igraju bez konkurencije i uz velike kolicine novca od Bokija,Ivice,Milorada i ostalih mafijasa.Sada smo malo mi zajahali,nije mi jasno zasto se ljute!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ja sam inace trener kk Mladenovca i mi smo u jos tezoj situaciji nego gore navedeni, tako da od nase pomoci nemojte da ocekujete nista ! Hvala pozdrav!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Mislim ,stvarno ovaj čovek ima podstanara u glavi .Alo veliki treneru ,pa ti gubiš sad već redovno da li od Zvezde il kako ti kažeš od FMP-a….činjenica da te pobedjuju redovno ,kad budeš objasnio zašto nemožeš da pobediš te koje nazivaš tako ,možda i shvatiš da se košarka igra i da će se igrati a da ćeš ti uvek kad izgubiš priznavati da si izgubio od drugog tima a ne od ZVEZDE….AL ĆEŠ GUBITI SAD REDOVNO.

    0
    0
    Odgovori
  5. Za Peđu i slične, odakle vam 16 miliona duga ako je država samo u Partizan gurala pare? Smo zaboravili projekat evropska zvezda? Zmagoslava? Avodžobija? Pešića? Žiku pauka? Rakočevića?
    Istina je da su Partizan i ondašnja, rahmetli crvena zvezda dobijali sličnu lovu, ali se u Partizanu znalo ko i kako troši istu, dok je u zamrznutoj zvezdi krao ko je kako stigao.
    Zbog toga vi sad navijate za efempe kome niko ne može da zabrani kako će da se zove i uživajte u tome dok traje-videti pod vaterpolo klub czVET

    0
    0
    Odgovori
  6. ZVEZDA JE BILA U VASOJ SITUACIJI 13 GODINA,DOK STE DOBIJALI NOVAC OD DRZAVE ,KAO I FUDBALSKI KLUB,TAD SE NISTE PITALI STA JE SA ZVEZDOM ,NEGO JE BILO NORMALNO DA DRZAVA SAMO VAMA DAJE,ETO VIDITE DOSAO JEKRAJ I TOME,ZVEZDA SE ORGANIZOVALA A VI NISTE USPJELI,SAD JE VAMA DRZAVA KRIVA,DA VAM VUCIC NIJE NASAO SPONZORA NI TO NEBISTE IMALI,KOLIKO STE SPOSOBAN KLUB.jOS NESTO KAD GOD IZGUBITE SUDIJE SU KRIVE.ZADNJIH 20 MECEVA,INTERESANTNO!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa ti si najveci cirkus koji je Srpski sport imao!!!! Nisam grobar,ni delina NE DAJ BOZE,ali tvoje pomasanje je za gadjenje i gadi se svaki gradjanin Srbije i samo Bog tebe zdkim da te gani RAZBIJU 3:0 SAMI ZBOG TEBE TAKVOG bednog „coveka!!

    0
    0
    Odgovori
  8. A ti Vujošević se fuzioniši sa nekim dr. Lazi L.
    Strasno o čemu čovjek priča da li je pogodjen Jkvić glavu.
    Pa dali on misli da on jedini ima oči u hali….
    kme…kme…

    0
    0
    Odgovori
  9. Covek objasnio neke stvari Gurbetima, uporno govore kao Zvezda je bolja, Zvezda je bolja, a to nije Zvezda vec izmenjeno ime FMP-a, a drugo kako i ne bi bili bolji kad novac od opljackanih gradjana Srbije ide u racun Kosarkaskog kluba, a dalje govoriti da su bolji pa pogledajte milionske ugovore ovih stranaca i ove u Partizanu sto igraju iz ljubavi prema tom klubu, a ne zbog novca, zato smo prevelika razlika za vas i nikad necete znati smisao sporta, nije sve u pobedama i dobrim igracima, jer neko to igra srcem i iz ljubavi prema tom sportu, a ne kao rob za pare.

    0
    0
    Odgovori
    • svi u partizanu iz ljubavi a minus na računu k’o u Sibiru!!!! daj malo realnosti…. a to pljačkanje građana Srbije je trajalo loš iz vremena ck kada je predsednik vlade bio počasni predsednik partizana, još ko sve ne iz političkog miljea sedeo u upravnom odboru tebi voljenog kluba dok su srpska preduzeća bila ucenjena da šakom i kapom „pomažu“ nazovi instituciju…. a o „zemunelu“, održavanju stadiona jna ( za koje decenijama niste izdvojili ni dinara!!!!!) drugi put…. ne daj se kurvinim sinovima ( da te lažu )…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter