0
Evropske lige

ČELSI PODSTANAR: Abramovič zavlači ruku u džep i potpuno renovira stadion!

Objavljeno: 16.06.15 u 18:58

Ruski milijarder na čelu Čelsija Roman Abramovič ima veoma ambiciozan plan, a to je da za tri godine potpuno renovira stadion ‘Stamford Bridž i poveća kapacitet za čak 20 hiljada sedećih mesta.

Kada se rade ovakvi poduhvati, klubovi se mnogo češće odlučuju za rušenje kompletnog zdanja i izgradnju novog stadiona, ali poznati Rus na čelu Čelsija ima drugačiji plan.

Od 30. juna do 2. jula na Stamford bridžu biće otvorena javna prezentacija planova za rekonstrukciju Stamford bridža, tokom koje će stanovništvo tog dela Londona, kao i navijači Čelsija, moći da kažu šta misle o projektima, piše londonski ‘Telegraf’.

Prema grubim procenama, ovaj građevinski poduhvat koštaće Abramoviča pola milijardi funti (oko 700 miliona evra), a takođe tu spada i selidba ‘plavaca’ na neki drugi stadion dok radovi ne budu završeni.

Kao moguće alternative Čelsija u tom periodu od tri godine spominju se naravno ‘Vembli’, kao i ‘Tvikenam’, dva najveća engleska stadiona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter