0
Košarka

FOTO: warriorsworld.net

NBA: Stef Kari školuje Delavedovu i drugove (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.15 u 11:44

Mnogo pitanja pred start petog meča finalne serije bilo je postavljeno. Na veći deo njih morao je da odgovori aktuelnim MVP NBA lige, Stef Kari.

I sva pitaja kao da su se svodila u traženje odgovora na samo jedno: „Može li Stef Kari konačno da nadigra enigmu zvanu Metju Delavedova?“. Pred start petog susreta igrači Voriorsa kazali su da je odgovor na to pitanje potvrdan.

A onda je na red došao meč. I kao što je poznato, izabranici Stiva Kera upsiali su pobedu rezultatom 104:91. A Stef Kari je zablistao u punom sjaju.

Na kompletan utisak o njegovoj ne utiče samo što to što je ubacio 37 poena i podelio 4 asistencije, već način na koji je delovao na terenu. A na terenu je delovao impresivno. U karaketističnom stilu Kari je „lomio kičmu“ svojim čuvarima.

Plej Kavsa Metju Delavedova nekoliko puta je krenuo putem „obližnje pekare“ po „300 sa sirom“… Istina, uvek se vraćao. Istina – bolje da nije… Evo kako je sve to izgeldalo…

(youtube: nba.com)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter