11
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U PROBLEMU: Udarni tandem neizvestan za drugi duel, Vujošević imao šta da poruči!

Objavljeno: 14.06.15 u 15:01

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nalazi se u velikom problemu da sastavi tim u drugoj utakmici finalne serije protiv Crvene zvezde pošto su za taj duel neizvesni Milan Mačvan i Nikola Milutinov.  

Inače, trener Partizana i kapiten Dragan Milosavljević odlučili su da na konferenciju za medije obuku majice sa porukom „Borise Davidoviču, ne dajte se pasjim sinovima“, što je citat iz poznatog dela Danila Kiša – „Grobnica za Borisa Davidoviča“.

– Nije sigurno da li će moći da igraju.  Ali, ako je Boban Marjanović mogao da igra sa povređenim skočnim zglobom i stisne zube, zašto to ne bi mogli da učine i moji momci – rekao je Vujošević i nastavio:

– U sportu nema slučajnih povreda. Nije slučajno da nam se svaka utakmica sa Crvenom zvezdom završi povredama igrača. Obično onih glavnih, za koje zamene nema. Igrači Zvezde igraju tako prljavo da to izaziva povrede. Ali, to nije njihova krivica, već sudija koje moraju da naprave jedan sistem i zaustave takvu igru.  – rekao je Vujošević.

– Setimo se samo situacije sa Milutinovim – Lazić mu namerno ulazi nogom pod njega i ne dozvojava da doskoči. Kako to prokomentarisati? O tome šta je sve napravljeno Milutinovu može da se napravi dokumentarac – počev od Zvezdinog ‘Djukovca’ Nelsona i one tuče koju je izazvao prošle godine. Tada je on onim džudo zahvatom prebacio Milutinova preko leđa, posle čega Nikola umalo nije izgubio glavu. Da ne pričam o polufinalu Jadranske lige, a sada i ovo, gde mu protivnički igrač postavlja nogu i dozvoljava mu da doskoči normalno na parket. A na sve to Lazić se nije udostojio da priđe Milutinovu da ga pita kako mu je, da mu se izvini – istakao je Vujošević.

 

0
0

11 Komentara

  1. Ludi sa ovakvim ludakom cemo zavrsiti i biti izbačeni i FIbe.
    Udovičić reaguj hapsi ludaka pa jel vidite sta radi pa on je gori
    od Šešelja.
    Pogledaj te majicu pa on poziva na Linč.
    E moja Srbijo sta si dočekala

    0
    0
    Odgovori
  2. Prskaj po faci lopove Tuđmanove. Na kolena bre! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sekundarci (skupljaci „sirovina“) poticu iz marginalizovanih drustvenih grupa nelegalnih tokova..TATA BR.2..Fahri Musliu.. .!. XXAAXXAA .!. SVE JE LAZ, OSIM NAS-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter