6
Košarka

FOTO: STARSPORT

NINKOVIĆ UZVRAĆA: Crvena zvezda će pomoći Vujoševiću u borbi protiv sopstvenih demona

Objavljeno: 14.06.15 u 20:38

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izazvao je veliku buru svojom izjavom uoči drugog finalnog duela plej-ofa Košarkaške lige Srbije u kojem će njegov tim u ponedeljak sa početkom od 21 sat ugostiti Crvenu zvezdu.

Vrlo brzo je usledila reakcija od strane predsednika Crvene zvezde Telekom Miloša Ninkovića koji takođe nije štedeo na „otrovnim strelicama“ već je ispalio nekoliko njih u samo jednoj rečenici.

– Crvena zvezda će uložiti maksimalni napor da pomogne gospodinu Vujoševiću u borbi protiv sopstvenih demona i nadamo se da će, i na sreću Partizana, ta borba biti uspešno okončana, izjavio je Miloš Ninković za portal redstarbelgrade.info.

Pročitajte šta je pred sutrašnji dvoboj sa crno-belima rekao i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

0
0

6 Komentara

  1. Ovakve karikature od ljudi, a sa druge strane na klupi Danilovic,Vijosevic,Todoric,Pera Bozic,…. Necu dalje da im ne nabijam kompleks. Navijaci Partizana im vec decenijama nabijaju onu stvar hahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Zetko konacno progovorio,znao sam da nema stav i da cita kao sto mi Covke pise. Polako se popravlja,kako je krenuo ja sam mislio da je on lutka na naduvavanje koja sluzi sa zabavu njigovog Tatka.

    0
    0
    Odgovori
  3. pozdravljamo lopove covica i ninkovica…zna se da ste ulozili sicu u zvezdu daa bi joj kasnije uzeli milione kao sto ste sa Kosovom uradili…ali…u zatvor ides brzo videces… 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter