0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

ISTORIJSKA GODINA: FK Čukarički na posebnom prijemu u opštini Čukarica

Objavljeno: 12.06.15 u 17:41

Predstavnicima FK Čukarički, igračima i stručnom štabu, upriličen je prijem u svečanoj sali Opštine Čukarica i tom prilikom predsednik i zamenik predsednika Srđan Kolarić i Uroš Janković uručili su im zahvalnice i plakete za izuzetan sportski rezultat i uspeh. 


Čukarički je ove godine osvojio trofej Kupa Srbije, prvi put u svojoj dugoj istoriji, a domaće prvenstvo završio je na trećem mestu, iza večitih.  

– Ambicije i ozbiljnost koju je klub pokazao uveravaju nas da sledeće godine možemo očekivati još jedan stepenik više kad je reč o rezultatima našeg Fudbalskog kluba Čukarički. To znači još veću radost za sve ljubitelje dobrog fudbala, ali pre svega naših Čukaričana – rekao je Janković.

Kolarić je čestitao fudbalerima i stručnom štabu na osvajanju prvog trofeja i istakao da će Opština i ubuduće podržavati sportske klubove na Čukarici.

Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević je istakao da je podrška opštine za klub veoma značajna.

– Čast mi je da prisustvujemo jednom ovakvom prijemu. Mislim da smo za sve ovo vreme imali veliku podršku opštine Čukarica, a da je naš klub najbolje prezentovao ne samo kroz sportske rezultate već i kroz društveno koristan rad animirajući decu i odrasle na našoj opštini – naveo je Milojević.

U saopštenju Opštine Čukarica navodi se da je svečani prijem način da se iskaže zahvalnost FK Čukarički za uloženi trud i uspehe koje su postigli u prethodnoj sezoni.

Opština Čukarica pored svojih redovnih aktivnosti uvek pridaje posebnu pažnju i pruža odgovarajuću podršku programima i potrebama koji su namenjeni mladima, a koji afirmišu i popularišu sport kao važan činilac ljudskog razvoja.

Podsetimo, nedavno su gosti naše redakcije bili braća Srnić, kao i štoper Čukaričkog Zoran Rendulić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter