0
Evropske lige

FOTO screenshot

ZANIMLJIVA STUDIJA: Po ovoj računici Real Madrid bi ISPAO iz Primere!

Objavljeno: 10.06.15 u 11:40

Bi-bi-si je u sredu objavio zanimljivu studiju o tome kako bi tabela Primere izgledala da su se brojali samo postignuti golovi španskih, odnosno domaćih igrača. 

Šokantan rezultat ovog istraživanja pokazao je da bi Real Madrid u tom slučaju ispao iz Primere! 

Naime, kada bi se Real Madridu oduzeli golovi Kristijana Ronalda, Karima Benzeme, Gereta Bejla i Džejmsa Rodrigeza, “kraljevski“ klub bi završio na 18. poziciji, a ispod njega bile bi samo Almerija i Kordoba. 

Očekivano, prvo mesto bi bez premca zauzeo Atletik Bilbao koji u timu ima samo igrače “domaće proizvodnje“, odnosno Baskcijce. 

Domaći igrači Baskijaca postigli su tačno TRIPUT više golova od Realovih (Serhio Ramos, Dani Karvahal, Alvaro Arbeloa, Naćo, Iljaramendi, Isko, Hese Rodrigez) i duplo više od Barsinih (Pike, Alba, Bartra, Montoja, Buskets, Inijesta, Ćavi, Serhi Roberto, Pedro). 

Za Bilbaom koji bi po ovoj računici sledile bi Valensija sa 67 i Sevilja sa 66 bodova, dok bi četvrtoplasirana bila Barselona sa 61 bodom.  

PRimera tabela spanski strelci

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter