0
Evropske lige

ANDREA PIRLO: Suze nisu značile da odlazim iz Juventusa

Objavljeno: 08.06.15 u 11:52

Legendarni plejmejker Juventusa, Alesandre Pirlo, izjaavio je da suze koje je pustio posle poraza u finalu Lige šampiona od Barselone ne označavaju ujedno kraj njegove karijere u dresu „Bjankonera“.

Pre finala italijanski reprezentativac je najavio da bi mogao vrlo lako da napusti Torinu u slučaju da „Bjankoneri“ podignu „ušati pehar“ u Berlinu.

Ipak, „Stara dama“ je pretrpela nok-daun pošto je poražena sa 3:1 u finalu. Pirlo nije umeo da sakrije emocije.

– Da li su moje suze značile i zbogom Juventusu? Ne, one su tu bile zbog poraza. To se dogodilo zbog toga što sam svestan koliko su takve prilike retke i da ću teško moći da ih dobijem ponovo – kazao je Pirlo.

Direktor Juventusa Đuzepe Morata ranije je rekao da same suze ne treba previše objašnjavati, ali je i dodao da će uprava njegovog kluba pokušati da zadrži Prila.

– Andrea Pirlo je ikona italijanskog fudbala i postao je ikona Juventusa. Mislim da su njegove suze razumljive, jer su došle od igrača koji ima toliko emocija i koji je tokom godina u sebi skupljao brojne emocije – istakao je Morata.

– Sada kada je sezona gotova, počećemo sastanke sa igračima koji su meta transfer spekulacija. Neće biti lako zameniti Pirla, ali imamo neke igrače poput Markizija, a tu je i trener Alegri koji će moći da urade nešto po tom pitanju i eventualno ga ubede da ostane – poručio je Morata.

Pirlo se pridružio torinskom gigantu 2011. godine iz Milana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter