5
Fudbal

FOTO:STARSPORT

BIVŠI PREDSEDNIK FSS SADAŠNJEM: Piksi ima jasnu poruku za Tomislava Karadžića!

Objavljeno: 05.06.15 u 13:40

Dragan Stojković Piksi godinama na ovim prostorima važi za čoveka čije se mišljenje itekako ceni i uvek sa pažnjom sluša. Tako je nekadašnji prvi čovek srpskog fudbala imao poruku za sadašnjeg, a sve vezano za nedavna dešavanja u Svetskoj kući fudbala, FIFA.

Sep Blater napustio je mesto predsednika FIFA posle dugo godina, a Dragan Stojković Piksi smatra da je to bio pravi potez i poručuje da bi u Srbiji mnogi mogli da slede taj primer.

– Sep Blater gospodski se okrenuo i otišao sa mesta predsednika FIFA. I pored poslednje pobede na izborima čovek je shvatio da nisu baš svi za njega i to mu je bilo dovoljno da se iz moralnih razloga povuče i prepusti mesto nekom mlađem, sposobnijem. Nije dozvolio da ga ulica menja, da se diže revolucija, da se fudbal raspadne. Mnogi u Srbiji trebalo bi da postupe kao on – izjavio je za ‘Alo’ Dragan Stojković Piksi.

Na koga je konkretno mislio Piksi?

– Na Tomislava Karadžića. On je jedan od ljudi koji bi mogli da se ugledaju na Blatera. Makar sa moralnog aspekta. FSS živi u svom sistemu, ali ako se sporadično pojavljuju zamerke, ali i teške optužbe za nečiji rad, ako je to glas naroda, fudbalskih radnika, nije mi jasno zbog čega taj isti Tomislav Karadžić želi da zadrži fotelju. Mora da prihvati realnost i da shvati da nije nezamenljiv – objasnio je Stojković.

On je dodao da kao jedinu zamenu na Blaterovom mestu vidi aktuelnog predsednika UEFA, Mišela Platinija. Takođe je rekao da je imao ponude da se priključi radu Svetske kuće fudbala, ali da mu je još uvek lepše da bude pored terena.

0
0
5 Komentara
    • Namera je jasna… Kada je objavljeno da FSS veoma dobro posluje, lopinama je sinula ideja… Hajde da uzmemo savez pa da sva sredstva pretočimo u FK bure bez dna, i rešili smo probleme… U pitanju je pokušaj pljačke uz blagoslov najvećih izdajnika Srbije…

      0
      0
      Odgovori
  1. E piksi, vidi se da si proveo dosta vremena u Japanu….ovdje stvari drugacije funkcionisu! Ova teleca glava je pravi grobar srpskog fudbala ali u pravom smislu te rijeci!

    0
    0
    Odgovori
    • A gde si ti provodio vreme? Ne sećaš se kako ste ga terali, i optužili za krađu, i da je upropastio klub? Navijači ga izbacili sa stadiona… ccc… Ma da, prema svim legendama kluba vi imate takav odnos… Pa ispljuvaste i Mihu, i Šekija, itd…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter