0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Možemo da pobedimo svakoga! RADONJIĆ: Bili smo jako loši…

Objavljeno: 04.06.15 u 23:52

Posle derbija u poslednjem kolu domaćeg košarkaškog prvenstva različita raspoloženja viđena su u dva tabora naših najboljih klubova.

Trener Partizana Duško Vujošević na konferenciji za medije posle susreta bio je zadovoljan igrom svog tima, istakao da bi povreda Murića mogla da bude hendikep za crno-bele, ali i pričao o ‘produkciji Partizanovih talenata u nenormalnim uslovima’.

– Treba biti realan i zadovoljan. Imali smo veliku razliku, ali sam zadovoljan i s ovom pobedom, odnosom igrača, gledaocima koji su prisustvovali dobroj utakmici. Partizan je pokazao da može da igra i dobije svakog protivnika i da spreman dočekuje plejof.

Ocenio je i pojedinačan učinak svojih košarkaša.

– Nedostajao nam je Milosavljević, Milutinov je bio dobar, a može i bolje od ovoga, s druge strane u ovim uslovima istakao se Marinković, koji je dao značajan doprinos i koji je doživeo vatreno krštenje. Ali, to nije bilo moguće bez pomoći celog tima. Partizan nastavlja sa produkcijom mladih igrača u ovim nenormalnim uslovima. I to je svakako značajno reći posle ove pobede – istakao je Vujošević.

Na drugoj strani, strateg Crvene zvezde Dejan Radonjić nije bio zadovoljan porazom i naglasio je da ovo nije recept kako bi Zvezda trebala da igra.

– Partizan je otvorio utakmicu kako je hteo. Pogodili su šuteve koji su im doneli samopouzdanje. Mi smo bili jako loši, nešto bolji u finišu, ali to nije recept kako treba da igramo- Uspeli smo da odbranimo razliku iz prve utakmice i sačuvamo čelnu poziciju, što je i bio cilj. Međutim, moraćemo mnogo bolje da igramo ako želimo da izborimo finale – prokomentarisao je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter