0
ATP

KIRJOS OTKRIO TAJNU SVOG USPEHA: Upražnjavam seks pre velikih mečeva!

Objavljeno: 28.05.15 u 13:50

Dvadesetogodišnji australijski teniser Nik Kirgios velika je zvezda u usponu u svetu tenisa, a sada je uspeo da šokira javnost svojim ‘receptom’ uspeha.

Nik Kirgios je prošle godine eksplodirao na ATP turu i odmah postao velika zvezda, kako u Australiji tako i na čitavoj planeti, što mu očigledno prija. Iako ima samo 20 godina ne ustručava se da kaže ono što misli, pa je tako i imao zanimljivu izjavu o nepisanom pravilu o suzdržavanju od seksualnih odnosa pred bitne mečeve.

– Ne pridržavam se tog pravila. Uopšte se ne pridržavam toga da nemam seks pre mečeva. Naprotiv. Tenis definitivno ima svojih prednosti – putujete širom sveta i radite ono što volite, a to je igranje tenisa. Ako su dovoljno dobri, neki vrhunski teniseri takođe mogu imati i mnogo devojaka – rekao je mladi Kirgios.

Često ga dovode u vezu sa brojnim poznatim modelima, ali i teniserkama, zbog svog karakterističnog izgleda, ali Nik to odlučno demantuje uz zanimljivo objašnjenje.

– Ne želim govoriti imena, ali druže (obratio se novinaru), svašta se tu događa. Na Turu se oko vas sve brzo dešava, morate biti pažljivi. Zato se nikada ne ’muvam’ sa devojkama sa WTP tura – zaključio je Kirgios.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter