0
Evroliga

DEŠAVA SE TO ČAK I OBRADOVIĆU: Real je kaznio svaku našu odbranu

Objavljeno: 16.05.15 u 10:00

Najtrofejniji stručnjak u istoriji Evrolige, trener Fenerbahčea Željko Obradović iskreno je rekao da njegov tim nije imao odgovor na sjajnu igru Real Madrida, koji je trijumfovao sa 96:87 u polufinalu EL.

Real je odigrao odličnu utakmicu. Veoma sam ponosan na moj tim što je stigao do završnog turnira prvi put u istoriji kluba. Jasno je da smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini. Nisamo imali odgovor. Kaznili su svaku našu odbranu. Bio sam ponosan na reakciju, ali bilo je teško oporaviti se od druge deonice. Ovo će nam pomoći u budućnosti. Nadam se da će se Fenerbahče u budućnosti ponovo naći na završnom turniru – rekao je Žoc.

Real je potpuno naigrao Fener.

Real Madrid je veoma agresivan tim, pokušali smo da se pripremimo za to. Odigrali su utakmicu onako kako su igrali cele sezone. Igraju zajedno već četvrtu godinu, to je velika prednost. Znaju kako da igraju jedni sa drugima. Govorio sam ovih dana da moramo da odigramo odlično kako bi imali šanse da pobedimo Real. Želim sve najbolje Pablu i Real Madridu – dodao je Obradović, kojeg je nadmudrio bivši učenik.

Podsetite se i šta su posle meča rekli Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

hotsport.rs       

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter