1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAD ON TO KAŽE, TO NEŠTO ZNAČI: Veoma pouzdan izvor najavio Marjanovićev odlazak u NBA!

Objavljeno: 15.05.15 u 23:21

Već duže vremena govori se da bi najbolji košarkaš Crvene zvezde ove sezone, Boban Marjanović, mogao da krene put NBA, a sada je potvrda stigla i od jednog od najpoznatijih košarkaških novinara sveta, Dejvida Pika.

Ovaj izraelski novinar koji je mnogo puta tokom karijere uglavnom pouzdane informacije iz sveza košarke, na svom tviter profilu najavio je da je sve spremno da srpski gorostas Bobi Marjanović ovog leta pređe u najjaču ligu na svetu, ali pod uslovom da sporazumom dogovori čvrst ugovor na duži period.

– Boban Marjanović, najbolji evropski centar ove godine, traži čvrst ugovor kojim će napraviti NBA skok, kažu izvori – napisao je Dejvid Pik.

Sve je izvesnije da će Marjanović otići ‘preko bare’, a ukoliko do toga dođe Srbija će konačno dobiti jednog košarkaša u NBA, ako izuzmeno Ognjena Kuzmića koji igra u razvojnoj ligi filijale Golden Stejta.

hotsport.rs  

0
0
1 Komentara
  1. I opet Zvezda ? Pa pocrkaće oni miševi glodarski. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter