4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI: Sramna poseta u Pioniru, da li su Dule i momci to zaslužili?

Objavljeno: 15.05.15 u 13:00

Navijači Partizana, popularni Grobari, oglasili su se danas na svom zvaničnom sajtu zbog kako kažu sramnih poseta na utakmicama košarkaškog kluba u KLS ligi.

HotSport saopštenje pristalica sa „juga“ prenosi u celosti:

– Već drugu utakmicu za redom u „Pioniru“ je prisutno sramotnih par stotina gledalaca. Od proseka u ABA ligi od 5-6 hiljada navijača u domaćoj ligi ih je ostao samo deseti deo. Bruka i sramota.

Mačvan i Pavlović sede i gledaju prazne tribine i nešto komentarišu,bolje i da ne znamo šta su pričali. Kako mislite da neko od njih igra iz ljubavi za klub,da odbije unose ponude iz Evrope ako vi nećete da dođete i podržite momke sa tribina?

Dule i košarkaši su pozivali navijače na utakmicu sa Tamišom, a kako im je vraćeno sad kad je klubu najteže?

Sramotnom posetom.

Gde ste vi što kukate da nemate karte za EL?

Ako mislite da ovako i dalje „pomažete“ klub završićemo u beton ligi. Birate protivnike,večeras je karata bilo na blagajni koliko hoćete ali nije bilo gledalaca – navodi se u saopštenju Grobara.

Takođe, na sajtu Južni Front okačen je poziv svim navijačima koji dođu na fudbalski meč sa Novim Pazarom da daju novac ljudima koji će ga sakupljati za spas košarkaškog kluba. Kutije će biti postavljene ispred svakog ulaza na stadion u Humskoj.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Карата на благајни колико хоћете, али те карте треба купити, а не добијати их за џабе као раније… И даље мислим да је највећи број гледалаца у Јадранској лиги био без купљене улазнице !

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijamo za Zvezdu,FMP,kako god vam se svidja vi nas zovite i igramo Evroligu,to je ono sto vas muci!!!A to da Macvan i Pavlovic odbijaju odlicne ponude iz drugih klubova je cista glupost,igraju oni ovde za debele pare!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. 0 od kluba, 0 od navijača (otpad od Zvezdinih navijača). ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori
    • zvezda sa malog kalemegdana ne igra vise nijednu ligu. Klub za koji navijas samo je pozajmio ime i grb od crvene zvezde, tako da ne znam kako se usudjujete da delite lekcije o navijanju. Da i ne govorim o licemerstvu oko „bojkotovanja“ aba lige, gde su vam pune tribine samo kad igrate protiv Partizana, a kad igrate protiv drugih klubova tada je na sceni „bojkot“..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter