0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Odigrali smo dobro, Mačvan je bio u planu, ali se povredio

Objavljeno: 14.05.15 u 23:21

Trener Partizana Duško Vujošević na konferenciji za medije održanoj neposredno po završetku utakmice protiv pančevačkog Tamiša objasnio je zbog čega su pojedini igrači dobili manju minutažu i koliko je zadovoljan igrom svojih izabranika.

– Tamiš je pružio dobar otpor. Mi smo odigrali dobro. Niko se nije povredio. Minutaža je raspoređena. Neki igrači koji nisu imali priliku danas su je dobili. Zadržali smo svežinu na relativno kraćoj klupi. Većinu ovih zadataka smo obavili dobrom ocenom. Sigurno da Partizan lakše motiviše Tamiš, nego što Tamiš motiviše Partizan. Na to uvek moramo da budemo spremni, rekao je Vujošević, a prenosi portal kosarka24.com.

Pored Saše Pavlovića na večerašnjoj utakmici nije igrao ni Milan Mačvan. Zbog čega je to bilo tako objasnio je šef stručnog štaba.

– Dobio je neki spazam, ima lakši problem. Inače je bio u planu da igra malo, bilo je sve što je otkrio Vujošević odnosno nije kazao da li će iskuni krilni centar biti spreman da u nedelju igra protiv Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter