3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Lično ću se založiti da najveći talenti ostanu

Objavljeno: 09.05.15 u 09:22

Genralni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odlučio je da obraduje armiju navijača crveno-belih koja strepi za budućnost najvećih talenata ovog kluba.

Posle jako dugo vremena tim iz Ljutice Bogdana odlučio je da gurne u vatru plejadu svojih talentovanih igrača iz omladinske škole.

Titula je možda ove sezone već izgubljena, ali je dobit crveno-belih višestruka. Jović se već etablirao kao vrhunski strelac sa samo 17 godina, a Grujić, Rajković, Ristić i Jovanović su na radaru jakih evropskih klubova.

Iako bi prodaja mladih igrača mogla da donese u klupsku kasu preko potreban profit, Terzić najavljuje da će učinisti sve što može kako bi sačuvao mlade igrače u timu, barem još jednu sezonu.

– Pokušaćemo da zadržimo mlade igrače. Lično, učiniću sve da oni ostanu u Zvezdi do sledećeg leta. Računamo na Petkovića i povratak Lukovića, koji treba da bude oslonac ekipe. Tu je i talentovani Avramovski, tako da treba da imamo tim po visokim standardima naših navijača – istakao je Terzić i dodao:

– Tržište diktira uslove, a mi hoćemo da pokušamo da izbegnemo opciju pozajmice i videćemo šta će da bude u narednom periodu. Važno je da momci igraju i svakako onda budu na ceni u Evropi – zaključio je Terzić, prenose Novosti.

hotsport.rs

0
0
3 Komentara
  1. TO SU SAMO NABEDJENI TALENTI,TERZA PLATIO NOVINARE DA UH SAMO HVALE A VREME CE POKAZATI DA OD NJIH PET SAMO RISTIC I RAJKOVIC CE POSTATI VELIKI IGRACI A NASA ZVEZDA JE POSTALA POLIGON ZA TERZICEVE FUDBALERE

    0
    0
    Odgovori
  2. „ZVEZDAN TERZIĆ: Lično ću se založiti da najveći talenti ostanu“
    Verovatno misli na sebe, Kokezu, Tončeva i ekipu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter