0
Evrokupovi

VIĆENCO MONTELA: Možemo da preokrenemo i odemo u finale

Objavljeno: 08.05.15 u 10:10

Trener Fiorentine Vićenco Montela uveren je da njegov klub može da preokrene vođstvo Sevilje iz prvog meča polufinala Lige Evropa u kojem je slavila sa ubedljivih 3:0.

Nakon debakla u AndaluzijiViola“ se našla na pragu eliminacije, ali šef struke ljubičastih Vićenco Montela nije izgubio optimizam.

– Rezultat pomalo nije fer za Fiorentinu. Odigrali smo dobro prvo poluvreme i nekoliko puta smo bili blizu da postignemo gol. Nadam se da ćemo tako odigrati u drugoj utakmici. Čvrsto verujem da imamo šanse da se kvalifikujemo u finale – rekao je Montela.

– Fudbal je jednostavan – tim koji postigne više golova, pobedio je. Smatram da možemo stvoriti i više od tri prilike za gol u narednom meču. Moramo ostati pozitivni i tako inspirisati sve u gradu kako bi nam pomogli da pobedimo. Smatram da možemo pobediti, uzevši u obzir ekipu sa kojom raspolažem – kazao je Montela.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter