2
Evropske lige

ŠTA ĆE IBRA REĆI NA OVO: Bivši klub želi da ga vrati i obelodanio šta sve nudi!

Objavljeno: 08.05.15 u 17:21

Italijanski mediji pišu da postoji šansa da se Zlatan Ibrahimović vrati u Milan, iz kojeg je i prešao u Pari Sen Žermen.

Ibrahimović je za Milaneze igrao dve godine, zabeleživši nastupe u 85, postigao je 56 golova i 2011. osvojio Seriju A.

„Tutosport“ tvrdi da je potpredsednik kluba Adrijano Galijani već razgovarao sa Ibrahimovićevim menadžerom Minom Railom o eventualnom povratku.

A šta bi Ibra dobio? Ponuđena mu je godišnja plata od sedam miliona evra, bonusi i kapitenska traka. Uz sve to, postoji još jedan jako moćan razlog zbog kojeg bi Zlatan mogao da se vrati u Seriju A, jer je to želja njegove supruge.

Nije ovaj medij jedino koji to tvrdi. „Skaj Sport“ prenosi da su čelnici Milana odlučili da okrenu novu list, a da će im u tome pomoći vrhunski igrač koji će biti glavna karika u timu. 

Za PSŽ Ibra je ove sezone odigrao 31 utakmicu i postigao 28 golova. Pre PSŽ i Milana igrao je za Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.

Za reprezentaciju Švedske odigrao je 103 utakmica i postigao 54 gola. Osim na terenu, Šveđanin briljira i van njega. Ali i postiže majstorske golove.

hotsport.rs       

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter