2
Boks

MEČ ZA EVROPSKOG PRVAKA: Sledeće nedelje ljubitelji boksa biće uz B92

Objavljeno: 08.05.15 u 19:07

U nedelju 17. maja u Podgorici biti održan meč za titulu profesionalnog prvaka Evrope u boksu – WBO federacije, u kojem ce se za upražnjenu titulu boriti crnogorski bokser Predrag Radošević i Italijan Đuzepe Lauri, a meč će direktno prenositi B92.

U glavnoj uvodnoj borbi nastupiće srpski bokser Marko Nikolić, član kampa Mega Promotion. Nikolić, jedna od najvećih nada srpskog boksa, priprema se za “napad” na evropsku titulu.

Supervizor meča biće predsednik WBO federacije za Evropu, Ištvan Kovač. Sportski komentator:Željko Čačija biće sa ljubiteljima boksa na kanalu B92 od 22 sata.

 hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Cupo mislim da je krajnje vreme da nadjes devojku svojih godina,a ne da muvas maloletnice,prijavice te ljubomorni ljudi pa ces da ides u zatvor,a ti si veliki trener,ruzno je da boks trpi to sto si ti u zatvoru

    0
    0
    Odgovori
  2. Miaslim da je krajnje vreme da prestanete da radite na anti propagandi profi boksa ! Prenosili ste petorazredne meceve najavljujuci ih kao spektakle ! Ovede se radi o regionalnoj tituli WBO dva prosecna boksera a prvak Evrope moze biti u EBU to je Evropska federacija. Ovo je neobavestena Srbija i vi mozete manipulisati ljudima ali kuda sve to vodi ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter