0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KO ĆE BITI ZVEZDA U USPONU: Dva naša reprezentativca u igri za laskavo priznanje?

Objavljeno: 06.05.15 u 17:30

Evroliga bi do početka fajnal-fora od 15. do 17 maja trebalo da proglasi „Zvezdu u usponu“.

Dodelu ovog laskavog priznanja sa nestrpljenjem isčekuju u Srbiji, pošto su dva naša reprezentativca u konkurenciji. Reč je o „braniocu titule“ Bogdanu Bogdanoviću, bivšem košarkašu Partizana, a sada Fenerbahčea i kapitenu Crvene zvezde Luki Mitroviću. Uz njih za laskavo priznanje „Zvezde u usponu“ kandidati su Dario Šarić (Anadolu Efes), Čedi Osman (Anadolu Efes), Aleks Abrines (Barselona) i drugi…

Evroliga je već izabrala za najboljeg ofanzivnog igrača Tejlora Ročestija iz Nižnjeg, dok je defanzivac sezone Brajant Danston iz Olimpijakosa. Posle fajnal-fora biće poznat i MVP Evrolige, kao i najbolja petorka.

Kada je reč o „Zvezdi u usponu“ priznanje „brani“ Bogdan Bogdanović, a od igrača sa ovih prostora ovo laskavo priznanje su osvajali Erazam Lorbek (2004-2005), Novica Veličković (2008-2009) i Nikola Mirotić (2010-2011, 2011-2012).

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter