8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Red je da se popnemo i na srpski tron!

Objavljeno: 01.05.15 u 20:33

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović prezadovolajn je uspehom tima, ali kako kaže posao nije završen.

On je prvo otkrio formulu uspeha.

– Rad i trud se uvek isplate. Izvinjavam se onima koji nisu verovali u nas. Otrkio sam formulu zbog čega Crvena zvezda nije imala uspeha u prethodnom periodu. Nismo uspevali da pobedimo neverne zvezdaše. Sad smo uspeli da ih pobedima, a o onim drugima ne bih ništa diskutovao, želim im svako dobro – rekao je Čović za Sport Netvork i dodao:

– Svake godine išli smo korak po korak, stepenicu po stepenicu i dizali taj rezultat. Ove godine smo ostvarili postavljene ciljeve, ali posle kratkog slavlja i zadovoljstva svih nas, moramo da radimo dalje.

Nebojša Čović je istakao da je sada cilj osvojiti srpsko prventvo, tako da posao sa dva osvojena trofeja nije završen.

– Realno je da i u srpskom prvenstvu osvojimo prvo mesto. Na upravi je da se bori za očuvanje regionalne lige po novom konceptu, a na igračima da se bore za titulu – jasan je bio Čović.

Pročitajte kako je Crvena zvezda stigla do prve titule u ABA ligi, kako su Delije dočekale šampione i kako su se navijači odužili Majku Cirbesu.

hotsport.rs     

0
0
8 Komentara
      • DA, posle obaranja rekorda u ABA ligi, osvojenog kupa, pozitivnog skora (prvi SRPSKI klub koji je to uradio u EL) u prvoj fazi EL, 10 pobeda u EL, dominacije u play-off-u ABA lige, Marijanovica MVP-a EL I play-off-a ABA lige, nastavicemo i u nasoj ligi i triple kruna tu je. DOMINIRAJ ZVEZDO!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter