0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

PETA ZVEZDINA ZVEZDA: Piksi od naredne sezone u Engleskoj ligi

Objavljeno: 30.04.15 u 09:27

Jedan od najboljih fudblera iz Srbije svih vremena, Dragan Stojković Piksi juče je bio zatečen informacijom da je od cara Japana dobio oreden 2015. godine.

Bivši fudbaler i trener Nagoje ne krije da je presrećan zbog ovog priznanja, ali pomalo i iznenađen.

– Ponosan sam i srećan, naravno. Navikao sam kroz karijeru na razna sportska priznanja i nagrade, ali ovo je nešto jedinstveno. Dobiti orden od najstarije monarhije sveta, još kao jedini Srbin. Fenomenalno! – ne krije uzbuđenje Piksi u razgovoru za Sportski žurnal.

Na pitanje da li je dodeljivanje ordena uvod u eventualni povratak u Džej ligu, Stojković odgovora odrično.

– Ma ne… Evo zatečen sam danas pričom o ordenu. Ceo dan zvoni telefon, javljaju se novinari, prijatelji, svi čestitaju. Još sam u Parizu, a trebalo je da budem u Londonu. Ma ne dosađujem se, mnogo putujem i razgovaram. Vreme je da se vratim poslu – odlučio je da zagolica maštu javnosti Stojković.

On je dodao da će njegov naredni posao najverovatnije biti u Engleskoj.

– Zna se koliko cenim i volim ostrvski fudbal. Razgovori traju već duže, verujem da će uskoro biti okončani i da ću na leto početi da radim. Uželeo sam se fudbala – podvukao je Piksi.

hotsport.rs  

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter