0
Evropske lige

NUDILI MILIONE: Real odbio astronomsku ponudu Čelsija za Bejla

Objavljeno: 24.04.15 u 09:29

Ako je verovati pisanjima engleskog portala „gloucestercitizen.co.uk“, uprava Čelsija pokušala je da ubedi kolege iz Real Madrida da im prodaju najskupljeg fudbalera današnjice, Gareta Bejla.

Krilni napadač Real Madrida ove sezone često se nalazio na meti kritika navijača „Los Blankosa“ koji očekuju čuda od 25-godišnjeg Velšanina budući da je plaćen više od 100 miliona evra.

Navodno, takvu situaciju želeo je da iskoristi trener Čelsija, Žoze Murinjo, koji je bio spreman da pošalje senzacionalnu ponudu na „Santjago Bernabeu„.

Prema navodima izvora, ta ponuda trebala je da bude astronsmkih 139 miliona evra. Ipak, za ove pare Murinjo je planirao uz Bejla da dobije i Rafala Veranu.

Međutim, predsednik Reala Florentine Perez je poručio čelnicima londonskih „Plavaca“ da ova dvojica igrača nisu na prodaju čak i da trenutni trener Karlo Anćeloti ode iz kluba.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter