0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Plasirali smo se u Evroligu, ali tu nije kraj!

Objavljeno: 24.04.15 u 18:25

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegove igrače čeka velika borba s Cedevitom za trofej u Jadranskoj ligi.

– Polufinale nije bilo samo borba za finale, već je ono dobilo na značaju i težini zbog plasmana u Evroligu. Time smo uradili veliku stvar za klub, ali želimo trofej i čeka nas velika borba protiv odličnog protivnika – rekao je Radonjić.

Zvezda će u subotu početi finalnu seriju regionalnog takmičenja, u kojoj će se sastati sa ekipom Cedevite.

– Igrali smo polufinale protiv Partizana i jako dobro se zna koliko to iziskuje napora. Svesni velikog rezultata, misli su mogle da odu u drugom pravcu, ali smo se odmah vratili na cilj od prvog dana, a to je da osvojimo trofej – dodao je Radonjić.

– Svesni smo kvaliteta Cedevite, velikog iskustva. To je ekipa sa velikim potencijalom, ima igrače koji su igrali za najveće evropske klubove – rekao je trener crveno-belih, i poručio da su svi njegovi igrači zdravi i spremni za finale.

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša rekao je da očekuje da sve bude u najboljem redu u predstojećoj finalnoj seriji Jadranske lige protiv Crvene zvezde.

– Zvezda i mi smo gospodski klubovi, znamo kako treba da se ponaša. Tražimo pomoć publike u dozvoljenim okvirima i nadam se da će sve biti kako treba. Neka pobedi bolji – rekao je Repeša, a onda je prednost u seriji dodelio crveno-belima:

– Nemam uopšte dilemu da je Zvezda favorit. To je ekipa koja je napravljena za proizvodnju rezultata, odmornija je. Neće biti lako, sigurno, ali daćemo sve od sebe, pa šta bude. Podjednako igramo kod kuće i na strani i na tome gradim umereni optimizam, da možemo da dobijemo jednu od tri utakmice u Beogradu. Ako ne dobijemo jednu, onda i ne zaslužujemo trofej.

hotsport.rs – Beta

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter