1
Evropske lige

VENGER: I dalje se kajem jer sam prodao Fabregasa

Objavljeno: 23.04.15 u 11:59

Trener Arsenala, Arsen Venger, priznao je da žali zbog činjenice da je svojevremeno prihvatio ponudu Barselone i da je prodao sjajnog vezistu katalonskom timu.

Kao što je dobro poznato, put je Ceska Fabregasa potom ponovo odveo na ostrvo, ali sada Španac brani boje londonskog Čelsija.

Fabregas i Venger imaće priliku ponovo da se nađu na terenu u nedelju, pošto je na programu londonski derbi. Iskusni 27-godišnji fudbaler napustio je Emirate još 2011. godine.

– Neću da pričam neistine, još uvek se kajem zbog odluke da prodam Fabregasa – rekao je francuski stručnjak.

– Ono što želim od naših navijača jeste da poštuju svakog igrača na terenu. Tako i Fabregasa – dodao je Venger.

Kada je reč o predstojećem okršaju sa Čelsijem, Venger veruje da će Aleksis Sančez moći njegovom timu da donese ono što Čelsiju donose fudbaleri poput Edena Azara, Dijega Koste ili za Liverpul Filipe Kutinjo, te se nada da će Čileanac biti u užoj konkurenciji za najboljeg igrača godine.

– Ovo je prva sezone za Aleksisa. Ipak, on igra na vrlo sličnom nivou kao Azar ili Kutinjo. Nadam se da će ostati u trci za igrača godine – kazao je Venger.

Sančez igra sjajnu sezonu na Emiratima, postigao je 22 gola na svim takmičenjima i imao je 11 asistencija otkako je za 40 miliona funti stigao u Arsenal.

Sa druge strane, Azar je upisao 18 golovai  14 asistencija za Čelsi ove sezone.

hotsport.rs

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter