0
Evropske lige

ŽELI POJAČANJA: Murinjo dovodi Ikardija

Objavljeno: 22.04.15 u 14:49

Menadžer Česija, Žoze Murinjo, planira da u letnjem prelaznom roku osveži konkurenciju u napadu angažmanom fudbalera Inera, Maura Ikardija, šuškaju ostrvski mediji.

U poslednje vreme u javnosti postoji pregršt  spekulacija oko toga gde će napadač Intera, Mauro Ikardi, nastaviti karijeru.

Kako stoje stvari, šef struke Čelsija, Žoze Murinjo, ne želi da čeka početak prelaznog roka, tako da su čelnici londonskog tima već uspostavili kontakt sa rukovodstvom „Nerazura“ oko prelaska talentovanog Argentinca na Stamford Bridž.

Pakleni plan portugalskog trenera jeste da pojača konkurenciju u samom špicu, budući da će iskusni Didijer Drogba gotovo sigurno napustiti tabor „Plavaca“ na kraju sezone kada mu i ističe ugovor.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je u tekućoj sezoni jedan od najboljih igrača Intera, za koji je odigrao 29 susreta u Seriji A, na kojima je postigao 16 pogodaka i zabeležio 3 asistencije.

Cena Argentinca se procenjuje na oko 25 miliona evra. Osim Čelsija, interesovanje za Ikardijem pokazali su i Arsenal i Mančester junajted.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter