0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Na finale u Pionir samo uz komplet karata za sve utakmice, za ostale šta ostane

Objavljeno: 22.04.15 u 17:01

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu uveče saznaće ime protivnika za finalnu seriju plej-ofa ABA lige. Bez obzira da li će crveno-belima u borbi za šampionski prsten na megdan izaći Budućnost ili Cedevita izabranike trenera Dejana Radonjića očekuje veoma težak posao.

Ipak, ono što uliva nadu je činjenica da će Crvena zvezda Telekom u finalu regionalnog takmičenja imati prednost domaćeg terena pa se svi u klubu nadaju da će crveno-beli imati veliku podršku navijača sa tribina.

Ulaznice za mečeve finalne serije plej-ofa ABA lige biće puštene u prodaju u četvrtak 23. aprila od 10 časova na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije), a svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.

Treba istaći da će se u četvrtak i petak prodavati samo kompleti karata koji će važiti za sve tri eventualne utakmice u Beogradu. Ukoliko kompleti ulaznica ne budu rasprodati, na dan meča (u subotu i nedelju) će moći da se kupe pojedinačne karte i to na prodajnim mestima Eventima, ali i na blagajni Pionira od 16 sati. Cene karata su:

TRIBINE A, B, C i D
: pojedinačna karta košta 600 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 900 dinara.

PARTER B i PARTER 4:
pojedinačna karta košta 900 dinara – komplet uzalznica za sve tri eventualne utakmice košta 1.400 dinara.

PLAVA LOŽA i BELA LOŽA: pojedinačna karta košta 1.200 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 2.200 dinara.

LOŽA: pojedinačna karta košta 1.500 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 2.500 dinara.

POČASNA MESTA UZ TEREN (COURT SEAT)
: pojedinačna karta košta 7.000 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 12.000 dinara.

KK Crvena zvezda poziva navijače da u što većem broju dođu u Pionir i pruže podršku košarkašima u nameri da osvoje prvu šampionsku titulu ABA lige u istoriji kluba. Posebno je naglašeno navijačima Zvezde da kupovinom ulaznica na najdirektniji mogući način finansijski mogu da pomognu voljenom klubu da u finišu sezone ostvari vrhunske rezultate.

Tokom dana javnosti se obratio i prvi čovek kluba Nebojša Čović koji je između ostalog rekao da bez obzira na plasman u finale ABA lige ne bi trebalo da dođe do opuštanja.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter