2
Domaći fudbal

SAMO JE ČUKA ZA EVROPU: FSS nije dao licence Partizanu i Zvezdi?

Objavljeno: 21.04.15 u 16:34

Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije razmatrala je zahteve 11 klubova i odlučila je da jedino Čukaričkom izda licencu za nastup u takmičenjima u organizaciji UEFA, ali i u Superligi.

Razmatrani su dokazi vezani za sve kriterijume: sportske, infrastrukturne, personalno-administrativne, pravne i finansijske.

Sve uslove su ispunili jedino Brđani, a ostali klubovi imaju mogućnost da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih kriterijuma i da na taj način obezbede licence za sezonu 2015/16, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju nije precizirano koji klubovi ne ispunjavaju kriterijume za licenciranje, ali nije teško pretpostaviti koji su to klubovi i da su među njima i večiti rivali…

hotsport.rs       

0
0
2 Komentara
  1. ova odluka je stigla iz NEMANJINE ulice … da se ublazi i fkcz izjednaci sa svim ostalim klubovima . kako se NE objavi : ko … koliko DUGUJE ??? ko i koje ostale USLOVE NE ispunjava ??? ovo je sprdnja i smejurija od vlasti koja uslovljava FSS sa ovakvim nacinom rada …a tamo ima toliko njihovih ljudi … da sve sto fkcz u datom momentu NE odgovara … SVE CE SE ZRTVOVATI … ZA SPAS fkcz . ako treba niko evropu NECE igrati … ako zvezdu sa uslovima … uslove koje ne mogu da ispune … treba ocekivati da najveci konkurent fk partizan bez evro licence ostane .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter