0
Evrokupovi

SIMONE PEPE: Juve može da osvoji Ligu šampiona

Objavljeno: 19.04.15 u 11:05

Juventus je u subotu uveče golovima Teveza i Bonućija prekinuo niz od osam vezanih pobeda Lacija u derbiju 31. kola Serije A.

Na taj način „Stara dama“ nastavila je sigurno da korača ka novom „Skudetu„, a klub iz Torina i dalje se bori u Ligi šampiona

Juventus ima prednost od 1:0 sa domaćeg terena iz duela sa Monakom, a u sredu igra revanš četvrtfinala LŠ u kneževini. 

Vezni fudbaler „BjankoneraSimone Pepe uveren da njegov tim može do trofeja u elitnom evropskom takmičenju.

– Ako to budemo dovoljno želeli možemo da osvojimo Ligu šampiona. Normalno je da navijači kao i mi sanjaju o uspehu, ali je bitno da igramo meč po meč – istakao je Pepe.

– Ukoliko uspemo da prođemo Monako i dođemo u polufinale sve je moguće. Ovo je bila najteža sezona koju sam igrao, a moji lični ciljevi su isti kao i timski, da nastavimo sa pobedama – apostrofirao je Pepe.

Strelac spektakularnog gola u pobedi nad drugoplasiranim timom Serije A Leonardo Bonući naglasio je da u sredu njegov tim čeka izuzetno težak ispit.

– Znamo da nas čeka težak meč. Jaki su i organizovani u odbrani, a trener će odlučiti kako ćemo im se suprotstaviti. Srećan sam što smo pred meč sa Monakom došli do bitne pobede nad Lacijom – rekao je Bonući.

 hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter